Прав е Lord_Bad.

'>.Аз започнах с Линукс от чисто любопитство,но осъзнах колко добра ОС е и ми се превърна в нещо като хоби

'>.Оттогава насам съм се занимавал с мнооооого тестове на всякакви знайни и незнайни дистрибуции,като се започне от Slackware-базирани,Debian-базирани,Gentoo-базирани,Red Hat-базирани,BSD и.т.н.Постепенно осъзнах,че в края на краищата целта на една ОС е да ти върши работа и да се кефиш на нея,а не да се изисква да имаш едва ли не инженерни знания за да я подкараш и в края на краищата пак същата работа ще си свършиш с нея,каквато би ти свършила и една елементарна за настройка и инсталация дистрибуция,като Убунту,Мепис и.т.н.Та конкретно да отговоря на анкетата-Ползвам в момента(макар,че това при мен често се мени

'> ) Ubuntu 7.10,Linux Mint,Mepis,Xandros4.Ксандроса ми е оригинален с минилаптопчето Asus Eee PC

'> Най-малко целя да предизвиквам спорове,но и един,Слакуеър,Арч или Gentoo в края на краищата вършат същата работа,както и едно Убунту или Минт или PCLinuxOS например

'> Говоря за обикновена домашна употреба,а не за някакви специфични цели.Иначе отсkоро започнах да обръщам повече внимание на гореспоменатия от мен Минт и съм доста сериозно впечатлен от хитроумните неща в него.Особено ми допадна инсталацията на софтуер чрез т.нар.One click install.