« Отговор #14 -: Dec 28, 2007, 19:34 »
И аз да кажа за дебиан, до сега колкото пъти съм се пробвал да го инсталирам пущината стига до инсталирането на gnome и после големи ядове с Х-са, не ще и не ще да тръгне, чак до компилкация на ядро стигнах с един приятел който е голям фен на дебиан, но дори на него който знае какво прави му бяха нужни 8 часа за да подкара Х-са, а принтера да не говоря, той просто не ще и не ще да тръгне (а не е някаква екзотика обикновен Samsung ML2010 под ubuntu тръгва от раз), от всичко което съм ползвал до сега, най-бързо се инсталира ubuntu, след 20 минути инсталация мога и да принтирам, което ми е най-важното за момента, без да се налага да чета купища how-то и да се чудя какво по дяволите иска още, а да не забравя и блутута, под дебиан също не можа да тръгне, но той не ми е болка за умиране, като цяло, с убунту имам най-малко главоболия, ъпгрейдвам го редовно и до сега не съм имал проблеми, вярно че като излезе новата версия изчаквам два месеца и тогава чак правя dist-upgrade, но това е поносимо.