Здравейте имам един много гаден проблем със RoundCube откакто ми докара нервна криза. Проблема е в това, че след като съм го конфигурирал правилно единственото нещо, което прави всъщност е нищо... колкото и странно дави се струва е така

'>.
След като опитвам дасе логна с някакъв потребител и парола, кубчето цикли 2 минути и след това изкарва празен index нищо няма на него и показва, че зареждането е приключило. За инсталацията съм използвал съотвено и 2те how-to в howtoforge, с който според тях ако се използват паралелно съвместимостта им е сигурна ( RoundCube Webmail On Your ISPConfig Server Within 10 Easy Steps, The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) ). Допълнително качен е ISPconfig, при който инсталацията мина успешно, съотвено конфигурирането му, създаването на потребител в него и съответни website. След обстоен преглед успях да стигна до това, че базата данни работи, postfix работи няма проблем с apache, единствено в error-лога искарва това съобщение:
[31-Jan-2008 07:34:35] PHP Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in /var/www/web4/web/program/lib/imap.inc on line 185
[31-Jan-2008 07:38:30] PHP Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in /var/www/web4/web/program/lib/imap.inc on line 130
[31-Jan-2008 07:38:42] PHP Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in /var/www/web4/web/program/lib/imap.inc on line 169
което ме навежда на мисълта, че проблема би могъл да идва от imap-сървъра но уви при него всичко изглежда е точно.... интересуваме някой дали се е сблъсквал със същия проблем, и ако може да помогне.... ще съм му много благодарен, както на него така и на всички останали помогнали.