Значи само да кажа и аз нещо

'> Тая тема започва да прилича на хилядите такива "Windows vs Linux" и всички Санчо Пансовци почват да спорят

'> Линукс наистина не е съвършен, но кажете ми едно съвършенно нещо на този свят. С годините ползване на компютър и сменяне на операционни системи и в последствие останових, че компютрите са моето бъдеще и препитание... Малко се отплеснах, но исках да кажа, че с опита си до сега разбрах, че не можеш да кажеш за един софтуер, че е боклук. Ами това е творение и потене на някой пред клавиетурата. Това е труд на някой без значение дали му е платено или не. Всеки един софтуер си е оригинален до някъде. Всеки има право на избор дали да го ползва или не. В момента съм с виста. Имам и линукс но в момента ми трябваше да си трансферирам едни неща от лаптоп-а на тел-а а пък под линукс се оказа, че няма как да си пусна bluetooth-a. Просто е невъзможно. Това е минус на линукс-а. Да не говорим колко време ми отне да си настроя всичко и, че още не мога да намеря програмка за видео разговори м/у windows и linux. Това са минуси, но имам толкоз много плюсове, че няма сила която да ме накара да престана да го използвам. Свикнал съм си и си го обичам. С хубавото Yakoake само с един бутон съм в конзолка

'> А я погледнете вистата ... в момента сякаш се уча да пиша на клавиетура на ново... фонетиката я промениха ужасно.. Ето това на ми харесва ... И още да не изброявам колко много апсурди, но това не значи, че трябва да стана и да викам Windows sucкz, Linux RuLeZzz и така на татък. Всеки ползва това от което има нужда. И стига със тея безмислици и спорове. Аз съм фен на Linux и в кръвта си.. Но вече не плуя windows.
Тъкмо пишех и се оказа, че и агента е писал и видях поста му след моя. За сървъри не може да ги мерим. Линукс издухва windows и то с много. Виждал съм клиенти да пускат linux сървъри на които ще хостват ASP и се борят здраво да го подкара, но държът да е линукс или bsd. Защо ли?