« Отговор #18 -: Jan 14, 2006, 15:08 »
"5. BSPlay - xine малко дава надежди, ама е трудно да се схване. за mplay няма да говоря, докато няма GUI ....
6. EasyCDcreator - записвам диск с 5 клика. на gnom toster-a единственото което успях да направя беше да си скапя 3 подложки."
С виндовс не знам как филмите ми вървят май без кодеци (подозирам 4е се дължи не един Мplayer (portnat ot linux heheheheeh)дето съм си инсталирал препоръчан ми бе6е като плейър дето отваря вси4ко от приятел дето не ще и да 4уе за линукс) Като приемем 4е мнооо по добре гледам филми на Линукс - какво да кажа .За платения софт айде някой да ме убеди 4е си е купил Виндовса (хехехехеххехехе :Р) А за к3Б няяя да говоря нито един диск не съм изгорил и няма да изгоря ,и ако виндовса не ще да ми приеме дикс което е 4есто срещано явление просто инавам на линукс .Единственото ,което липсва на линукс е игрите .Ако в къщи нямаше потребители които да ползват Виндовс(майка ми като гледа филм на компютъра се ъвзмущава ако и кажа 4е в съм го пуснал на линукс ) щях отдвана да съм на линукс има си вси4ко торренти , плейъри и кодеци и дори солсийк.