Не виждам смисъл... да съм аз или някой друг (имам предвид трето лице) който не взима участие в "събитията" от "другата страна" - защо човекът който е в "центъра на събитията" т.е. този който е свършил работата трябва да "докладва" на мен (или друг) и аз (или другият
'> ) да ги публикува. Защо? Когато може (да черпим) направо от първоизточника?! - т.е. Нека той да ги публикува (все пак това тук не е списание, че да минава през редактор, коректор, през мен и чак тогава да види бял свят... и накрая шефа да избере пак оная с най-големите бомби - опа отплеснах се малко от темата)
..просто не виждам смисъл, а и това по принцип винаги си е било дело на ..поддръжката.
Пък и не съм много добър в преразказите затова.. моля ако има някой друг желаещ да се изяви... (сега е моментът)
// Аз не мога понеже не участвам в събитията - как да пиша напр. нощес/вчера имаше едикакъв си проблем с RAID масива който оправихме от движение или пък със кратко спиране за което никой не разбра, когато
не съм участник в събитията... Та така-а-а.. историята се пише.. от тези които я правят.