Здравей (и запазвам учтивия тон )

'>
1. Ако питам във форум за Уиндоус най-малко никой нищо няма да ми каже (като ги знам какви са).
2. Имаш вече линукс а дори не си си мръднал пръстчето да провериш има ли смисъл да проверяваш това ip, и дали съпорта на SOFIASAT-NET ще ти обърне внимание (няма повярвай ми)
3. Как разбра че точно от това ip е атаката (няма да те цитирам - не искам да се заяждам

'> )
4. Ако доставчика ти не е някой квартален дерибей ще направи всичко възможно да ти обясни или поне да ти помогне да няма друг път подобни работи.
5. Кой те излъга че някой ще тръгне да прави простотии по мрежата (имам впредвид регистрираните тук) само защото някой потребител на ХР (или друг Уиндоус) поради липсата на всякакво логично обяснение отдава цялата трагедия случила се със машината му на "хакери" (съмнявам се че знаеш какво е хакер).
Затова, един съвет който никога на никого несъм казвал и най-вероятно ти ще си първият и последният - поне във този форум:
Цъкай си спокойно на ХР-то и ....просто забрави за линукс, ако не ти се чете си загубена кауза.
Успех и със здраве