Zdraweite!
Imam nqkyw mnogo typ problem za koito se nadqwam shte mi pomognete kakto ViNaGi dosega.
Ta.. slojih si mplayer 0.92, wsichki libs, codecz.. wsichko kakto si mu e reda, no neznam , zashto po dqwolite kogato si zoom-na kartinata i wsichko se zabawq? Zwuka si wyrwi normalno, no deistwiqta wyw filma sa kato w zabawan kadyr? Mislq, che 1 codec ne mojah da nameria kogato si instalirah mplayer-a, moje li ot towa da e? Takyw golqm efekt samo ot 1 codec? Nqkoi imal li e podoben problem, i , ako e imal kak go e oprawil, ako go e oprawil izobshto.
W momenta sym sys slack9.. Syshtiq mplayer sym go slagal syshto na SuSE9.1 i na Fedora.. pri SuSE-to nqmashe absooliutno nikakyw problem, s meseci sym gledal filmi.. pri Fedorata beshe kakto e w momenta, zabawano .. kogato e na malyk ekran wsichko e nared, no w momenta w koito zoom-na kartinata i wsichko se sux-wa:(=(
Daite mi nqkakyw sywet , molq wi!edin typ film ne moga da gledam ..
I dokato pisheh sega se setih i za drug problem.. pri slack-a ne moga da share-wam dirz ot windowskiq mi partition.. share-wam gi, no prosto horata ot mrejata nqmat dostyp do tam.Pri SuSE-to nqmashe problem, no sega sys slack-a .. ima li nakakyw wariant da oprawi aneshtata, primerno s nqkwi linkz kym dir-a?Ne moga da si izmestia dir-a koiato iskam da share-na, zashtoto linux-kiq mi partition e 10gb, a papkata koiato iskam da share-na e 17gb, i prodyljawa da raste.. ako moje da se naprawi s nqkakwi linkowe, molq kajete mi kak stawa ili mi posochete nqkakyw site kydeo e opisano (ako e wyzmojno kato za po-prosti, tyi kato sym nachinaesht user, mnogo nachinaesht!

'>
Molq za pomoshtta wi!

'>
Tnx forward!