« Отговор #57 -: Dec 15, 2008, 15:45 »
Не виждам какво в мнението ми показва, че виждам света черно-бял. Светът е шарен и аз му се радвам. Твоите любимци го виждаха черно бял и не ми позволяваха да го виждам шарен. Но на теб очевидно ти е харесвало повече така.
Златко, никоя от твоите теми теми няма да доведе до нищо конструктивно. Защото единственото, което правиш е да рИвеш, как нещо си не било така както на теб ти се иска. Ама да направиш нещо по въпроса? Не, това е задължение на някой друг, нали? Твоето задължение е да рИвеш по форумите и наживо.
Ти _персонално_ си отговорен за положението, в което се намира България.
Ние, умните хора, оценяваме свободата, която имаме сега и която ни позволява да вземем съдбата си в собствени ръце. Вместо да квичим по форумите кое колко лошо било, ние намираме решение на проблемите си. А ти продължавай да тъжиш за времето, когато някой вместо теб е решавал кое е по-добре за теб, пускал ти е банани, давал ти е жилище и т.н.
Я кажи каква е ползата от темата ти? Дава ли решение на проблемите на България в момента? Дава ли решение на проблемите на който и да е българин? Или е най-обикновен повод за дрънкате, оплакване и изцепки от типа "а спомняте ли си другарко"? Хубаво, не ти харесва сега, не ти е харесвало и тогава. И какво? Какъв е извода? Каква е ползата? Че търсиш за какво да се оплакваш? Че някой друг ти е виновен, че не ти харесва? Ами свободен си сега, намери си мястото в света и спри да се оплакваш. Вече ти споменах Северна Корея и Куба, като не ти харесват има Швейцария, САЩ, Бахамските острови, Тайланд, Нова Зеландия, ЮАР, Зимбабве, Норвегия, Съветския^Н^Н^Н^Н^НРусия. Намери си най-подходящото място за теб и престани на рИвеш. Не искаш, а? Искаш да продължиш да се оплакваш и все някой друг да е виновен за лошото ти положение. _Ето затова_ България е на такова дередже и ще остане още дълго така. Защото такива като теб са твърде много в България.