Автор Тема: корекция на С++ код в Кторент  (Прочетена 1143 пъти)

kennedy

• Напреднали
  • Публикации: 2151
  • Николай Колев
    • Профил
Здравейте,
Днес си губих за пореден път да свалям цял филм защото не мога да го прегледам предварително. Знаете, започва да сваля пакетите по случаен ред. Възможно ли  е някой който разбира от С++ да погледне и каже какво трябва да се барне в сорса за да се направи така че да сваля пакетите в последователен ред?
п.с. говоря за кода на 2.2.8
Активен

"за всичко иде час" Еклесиаст 3:1
всеки пост - отговор на въпрос
-----------------
24.12.2003 "MS Free"

Emooo

• Гост
Re: корекция на С++ код в Кторент
« Отговор #1 -: Feb 08, 2009, 17:22 »
Нямам представа нито от кода нито от торент протокола но здравата мисъл ми подсказва че няма да е възможно да се направи това, защото ще се загуби цялата идея залегнала зад протокола. Ако можеше да сваляш файла от началото към края това значи да можеш да стрйймваш филми с торент което е невъзможно.
Активен

/dev/null

• Напреднали
  • Публикации: 181
  • Distribution: Ubuntu Current LTS
  • Window Manager: Unity
    • Профил
« Отговор #2 -: Feb 08, 2009, 17:36 »
Хората вече са го измислили. Инсталираш си qbittorrent, поглеждаш му настройките и си готов, но скоростта на сваляне ще падне.
Активен

CPU: AMD Phenom II 1100T Black Edition @ 3,3GHz, Cooler: Cooler Master v10, RAM: Corsair VS2GB1333D3 x4, MB: GA-890XA-UD3, PSU: SS-1250XM, GPU: AMD HD 6850x2 (CrossfireX), Sound card: ASUS Xonar D2X, SSD: Kingston SVP200S37A/60G, HDD: Hitachi HDS721010KLA330 (1TB), HDS723030ALA640 (3TB), WD RED(4TB)

kennedy

• Напреднали
  • Публикации: 2151
  • Николай Колев
    • Профил
« Отговор #3 -: Feb 08, 2009, 17:38 »
защо да е невъзможно? има такива реализации. а и не миждам какво ще бърка 100 сиидъра, когато аз започна да тегля последователно? и какво ще ги бърка ако всички теглим последователно ? Идеята на протокола е да се тегли от много места едновременно ...

Хората вече са го измислили. Инсталираш си qbittorrent, поглеждаш му настройките и си готов, но скоростта на сваляне ще падне.
ще ми се и кторента да го прави това ...
Активен

"за всичко иде час" Еклесиаст 3:1
всеки пост - отговор на въпрос
-----------------
24.12.2003 "MS Free"