А така по-добре ли е вече
https://www.rsbiowa.com/information-center/privacy-security/scam-of-the-week-who-sent-this-package-you-dont-want-to-know/Scam of the Week: Who Sent This Package? You Don't Want to Know"...the package, which contains an item of little to no value, is just a trick to get you to scan the QR code" - а вече историите започват с имало едно време .. един QR код .и отново завършват със заживели щастливо и безгрижно (ама акерите, и то само ако е сполучила далаверката с QR- кода)
"албански реотани" има навсякъде.. вкл. и в БГ-то
П.П. Тъй кат' се разхождах днес из нета и ми дойде следната бизнес идея - гледам на е те т'ва
кафене ако му лепнете отгоре ваш QR код (този на втората снимка) и ..99% от кифлите ще сканират и... (нека кажем че няма да /им/ се размине само със едно голо сканиране)

..тъй като ги гледам тия кифли(чки) - даже няма и да разберат откъде им е дошло, а и винаги можете да цоцате и от двете страни и преди да закриете бизнеса да им предложите да ги оправите тях ...срещу заплащане естествено (а те нека се чудят защо така им е намалял бизнеса от нищото .. от един QR код дет' се вика, само не го разлепяйте пред тях все пак /тоя който сте залепили отгоре/)
А ако искате да проверите кои смартфони имат антивирусна ви препоръчвам
тозиКолегата да пробва пак с ИИ-то може и по квалитетен уеб сайт да направи тоя път и.. да почва да раздава QR кодове
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
П.П. и старите п.д@ли искат младо
ЕВГЕНИ МИНЧЕВ: ИСКАМ КАЗАРМАТА ОБРАТНО (обаче варненката си я бива)--
а сега малко по темата:
Мъжът ми стои и си мърмори:
- Търговският регистър хакнаха, а брачния не можаха ли, гадовете?!?
- Истинската любов е когато се жениш за трети път а любовницата една и съща...
- Дай на един мъж една риба и ще я изяде за един ден. Покажи му как да стане рибар и ще можеш да чукаш жена му всяка събота и неделя.
- Мила, вече 20 год. сме женени и никога досега не си ми правила такова хубаво кафе!
- Остави го, взел си моето!
Една жена се изчервява пет пъти:
- Първи път - когато ѝ е за първи път.
- Втори път - когато изневери за първи път.
- Трети път - когато ѝ платят за първи път.
- Четвърти път - когато тя плати за първи път.
- Пети път – когато иска да плати, но не ѝ искат парите.
а този малко ги затруднява...- Скъпи, тази рокля прави ли ме дебела?
- А ти мислиш ли, че тази вратовръзка ме прави плешив?
- Ама ти си си плешив...
- Е, да, де...