Датата е екстра. Имаш интересно разбиране за "не прекалено ранен час", но нищо, ядва се. То пък, ако е по-късно, ще засърби за бира и нищо няма да свършим. То... и аз съм дебил по принцип (Debian), но ако няма достатъчно хора за другите дистрибуции, няма проблем да се прехвърля. Не съм виждал инсталаторите на доста дистрибуции, ама това е бял кахър
Ако ще има съревнование между дистрибуции, аз мога ли да сформирам група "Пет пари не давам за това безсмислено съревнование"
А, и не разбрах, ние трябва ли да подготвим и да носим нещо (било то дори линк)?
P.S.: Защо първокурсничките отидоха по подразбиране само към biggie? Останалите да не сме кьорави, че да не преценим хващат ли окото? Пък и защо само първокурснички?... Нещо май никаква работа няма да свършим така
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
Да си призная честно... не мие е това разбирането за не чак толкова ранен час... да речем, че моята сутрин започва с обедните почивки на хората... Ама искам да има време все пак.
Няма съревнование между дистрибуциите, напротив, аз лично много искам да има голямо разнообразие. Просто, понеже и аз съм Дебилче, като застана пред една Федора, нито знам репозиторитата как се оправят, нито нищо. Докато имаме хора, които ползват основно Федора и се оправят с нея така, както аз със Дебиан (ъъъ добре де, аз може и малко по-зле да се оправям). Така че няма смисъл аз да слагам Федора, а федорците Дебиан, защото нито мога да обясня на жертвата какво трябва да прави, нито мога да реагирам в някаква странна ситуация. Дебилчетата май ставаме доста, обаче не знам колко ще се кутира Дебиан за новаци хора, но мисля, че и с Убунту ще можем да се справим що годе адекватно.
А пък първокурсничките ги препоръчах на biggie, защото са му по-близко по възраст, по-големите вече са каки. Иначе във ФМИ момичетата са далеч от патриархалните образи на математички с плитки и лупи на очите. Много далеч са някои даже...

Междо другото, мисля, че най-вече биха дошли хора от 2ри курс, защото 2 от специалностиите сега имат курс по ОС.