Автор Тема: Phisher-и от България?  (Прочетена 2883 пъти)

milkonoj

• Напреднали
  • Публикации: 143
  • Distribution: Ubuntu
  • Window Manager: Gnome
  • FreeWorld for FreePeople
    • Профил
Phisher-и от България?
« -: Jun 30, 2009, 11:29 »
COOL STREET
PAUL GREENVULLE Ax34587,
Австралия.
Ref: 435062725
Партида: 7050490902/189
Спечелване No: G B8101/LPRC

ЧЕСТИТО!

Уважаеми Господине / Госпожо,

Ние сме щастливи да Ви информирам, на вашето съобщение награда за ден, от австралийската Тото включена програма. Това е бонус за насърчаване на Тото в Австралия, която е изцяло на базата на електронен подб=D 0р на победите ите с техните адреси за електронна поща формата някои сайт.

Вашият имейл адрес е прикрепен към билета номер; 4700172507056490102 сериен номер 7741134002 тази партида привлича късмет номера, както следва 5-13-33-37-42 бонус number17, който впоследствие спечели Тото във втората категория.

Вие тук, като са били одобрени еднократно заплащане от £ 500,000.00 (петстотин хиляди Големите британски лири) в бро й кредитна фа9л код: ILP / ОО 47509/09 от общата парична награда общо осем часа сред щастливи победители в тази категория. Всички участник бяха избрани чрез компютърна система balloting изготвен формуляр деветстотин хиляди Е-мейл адреси от Канада, Австралия, САЩ, Азия, Европа, Близкия Изток, Африка и Океания като част от нашата международна програма за промоциите, които се провеждат ежегодно.
0A
Това бе мно=D 0о да насърчават и спонсориран от конгломерата на някои мултинационални компании като част от тяхната социална отговорност на гражданите в общността, където те имат оперативна база.

Допълнителна повече подробности за вас (е-мейл адрес) попада в рамките на нашите европейски Arepresentative офис в Амстердам, Холандия, както е посочено в играе купон и наградата от £ 500,0 00,00 ще ъдат пуснати B 7а вас от този регионален клон във Великобритания съответно . Надяваме се, че с част от вашата награда, вие ще участвате в нашия край на годината високите ставки за £ 1,3 млрд. международни състави.

КАК ДА CLAIM YOUR НАГРАДА: Просто се обърнете към нашите доверен агент, д-р Regan Chyer Е-мейл адрес (dr.reganchyer@gmail.com) към файла за вашия иск. Контакт му от понеделник до петък. като попълните формат0 по-долу и го изFратете до него да файл за вашата claim.Phone: (447035970520).

LOTTERY WINNERS ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ НА ПЛАЩАНЕ.

Пълно име ..................... .................... .........
ДАТА НА РАЖДАНЕ .........................................
АДРЕС ................................................. ..
0A SEX ................................................ ..........
ВЪЗРАСТ ........................... ..............................
НАЦИОНАЛНОСТ ...........................................
СУМА WON ............................................
OCCUPATIO Н. ...........................................
ТЕЛЕФОН .............................................
EMAIL ................................................. .. ..
ДАТА ................................................. .... .
WINNER RE F / ПАРТИДЕН NO ........................... одобрени за плащане.

Моля ви цитирам референтни, парти=D 0а и печеливши Dомера, които могат да бъдат намерени за да п ляв ъгъл на това уведомление, както и пълното си име, адрес и телефонен номер, за да намерите вашия файл лесно. От съображения за сигурност, ние съвети д всички победители да пазят тази информация поверителна от публичния и до вашия иск е обработено и вашата награда пуснати за вас.

Това е част от нашата сигурност п отокол за избяB 3ване на двойното претендира и неоправдано като се възползва от тази програма от страна на участник или неофициални персонал. Имайте предвид, всички печалби, трябва да бъде поискано преди 210D дни, в противен случай всички средства ще бъдат върнати като Непотърсени и евентуално дарени за благотворителни организации.
Честито още веднъж на Вашите печалби!

С ай-добри пожеланD0я
Керъл Сладки (съ координатор)

МОЛЯ НЕ ОТГОВОР НА ТОЗИ EMAIL.CONTACT ВАШИЯТ АГЕНТ НА ВЗЕМАНИЯТА (dr.reganchyer@gmail.com) Всяко нарушение на ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЧАСТ НА победителите ще доведе до дисквалифициране.

С уважение,
Керъл СладкиCOOL STREET
PAUL GREENVULLE Ax34587,
Австралия.
Ref: 435062725
Партида: 7050490902/189
Спечелване No: G B8101/LPRC

Много са нагли тия копелета. На всичките си пощо получвам сума ти фишарски писма, ама такова на български език за пръв път виждам.
Активен

mishot

• Напреднали
  • Публикации: 191
  • Distribution: Fedora 16
  • Window Manager: Gnome-Shell
    • Профил
Re: Phisher-и от България?
« Отговор #1 -: Jun 30, 2009, 13:16 »
Превода е правен с онлайн преводач. Зле е! И аз получих такова, даже и едно, от името на момиче от Африка, на която баща й завещал 1 милион долара, обаче не може да си ги вземе, трябвало да дам моята сметка, някви такива. Имаше и прикачена снимка на момичето  ;D
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #2 -: Jun 30, 2009, 14:17 »
Аз имах щастието да се запозная с фишинг мейд ин БГ (поне беше грамотно написано) където искаха да ми крадат акаунта на gmail...ама им излезе през носа :)

http://www.gat3way.eu/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=48&cntnt01returnid=57
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

eniac111

• Напреднали
  • Публикации: 263
  • Distribution: Debian / Ubuntu
  • Window Manager: Enlightenment DR16 / KDE4
    • Профил
« Отговор #3 -: Jun 30, 2009, 17:59 »
Аз пък съп получавал от "Рийдърс Дайджест” в аналоговата поща :D
Активен

victim70

• Напреднали
  • Публикации: 454
  • Distribution: Gentoo, Ubuntu
  • Window Manager: Kde Xfce
    • Профил
« Отговор #4 -: Jun 30, 2009, 21:08 »
Аз имах щастието да се запозная с фишинг мейд ин БГ (поне беше грамотно написано) където искаха да ми крадат акаунта на gmail...ама им излезе през носа :)

http://www.gat3way.eu/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=48&cntnt01returnid=57

Мнооого благодаря  [_]3 Малко редактирах само имената и passwordmaker-a и започнах да мъстя и аз. Отдавна мислех да го направя ама ме мързеше до болка.
Активен

"Господи, дай ми сила да променя нещата които немога да приема,
дай ми търпение да приема нещата които не мога да променя,
и ми дай мъдрост, да правя разликата между двете"

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #5 -: Jun 30, 2009, 22:39 »
И тебе ли те е облъчвал със спам същия дебил? :)
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #6 -: Jul 01, 2009, 07:30 »
Хахаха, gat3way, свалям ти шапка!  [_]3
Само така с тези фрийкове!
Активен

Без правила няма игра