Хахаха, забелязали сте, че е изтрита... Темата беше изтрита, защото беше поставен въпрос доколко тази тема е свързана с този форум на автора й и той не си направи труда да отговори 2 дена, с което показа, че е поредният, който се регистрира тук за да направи 1 рекламно съобщение.
Признавам, че беше по мой сигнал, понеже имам идея коя е тази организация и как няма почти нищо общо с Линукс. Не съм видяла авторът на въпростаната тема да е повдигнал въпроса за изтриването, с което пък само потвърждава, че не му пука за нас.

Но изтриването на тема няма връзка с това какво става като ги няма модераторите, защото то се (на)прави от модератор

Иначе направо ме шашвате с такива хубави мнения по мой адрес (shoshon особени благодарности, защото на инстал феста дори нямах време да се запознаем в цялата лудница
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
). Не знам как я почнахте тая дискусия за момчетата и момичетата... Т.е. то се вижда как де, ама вие много се разпалихте от един Антиадмин

Както и да е, ИТ историите нямат нищо общо с половото разделение, а модераторството на който и да е форум - още по-малко. И така като гледам, никой не е изказал някакво различно мнение

За момента продължавам да пасувам (т.е. да си мисля още 2-3 дни) относно модерирането, но навиванията ви имат ефект...
И се надявам още някой да се замисли над идеята. BULFON каза, че се търсят модераторИ, не една модераторка