Автор Тема: Проблем с звука  (Прочетена 826 пъти)

asdcvb

• Участници
  • Публикации: 11
    • Профил
Проблем с звука
« -: Sep 06, 2009, 22:21 »
Здравейте. Аз съм нов в средата на Линукс . Ползвам Ubuntu версия 9.04. Всичко работи перфектно , но когато пусна скайп и примерно си говоря с някой , а в същото време реша да слушам музика , ми дава едни проблем с някакво си 'playback' устройство. Някой може ли да помогне?
Активен

vyrgozunqk

• Гост
Re: Проблем с звука
« Отговор #1 -: Sep 06, 2009, 23:33 »
Изтегли си бетата на скайп, старата версия има проблем с PulseAudio... в бетата, като цяло е решен.  ::) Като изключиме самото мърляво пулсаудио, при мен почна да ми прави друга мизерия, дропва ми ауди апликациите, или по-скоро самия той се рестартира не мога да разбера кое от двете прави, в крайна сметка си е голяма мизерия, защото някой програми умират или им спира звука до рестарт на програмата... преинсталирах го та чак с версия 0.9.16 и още по-зле стана, сега съм отново с 0.9.14 и rt кърнъл, като цяло нещата са по-добре, но пак го правя, примерно на 30-на мин...
Активен

asdcvb

• Участници
    • Профил
« Отговор #2 -: Sep 07, 2009, 09:54 »
С бетата на скайп съм.. Прави ми и още един проблем - когато съм в конферент , независимо дали аз съм го създал , се чуват единствено звуци от сорта (-ааа -еее).А иначе ако съм в разговор в скайп и пусна програма за музика , разговора ми се разпада и ми изписва , че имам проблем с аудиото  ???
Активен

IVCHE8

• Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
« Отговор #3 -: Sep 10, 2009, 10:46 »
edit by neter: Редактирано, съгласно т.3 от правилата на форума. Нека не се повтаря! Запознай се с тях и ги спазвай!

Редактирано 2ри път съгласно точка 5 от http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=6115.0 . Може да зададеш въпроса си в нова тема или да поразгледаш из търсачката...
bop_bop_mara
« Последна редакция: Sep 11, 2009, 02:06 от bop_bop_mara »
Активен

asdcvb

• Участници
    • Профил
« Отговор #4 -: Sep 10, 2009, 17:37 »
Извинявай , но мислиш ли , че точно това е подходящата тема , в която трябва да зададеш въпроса си ?  ???
Активен