SEBASTIAN спиш!

'> (ако трябва да перефразирам един ТВ водещ)
Нали идеята беше да се предложат 4-5 дизайна на фланелки, и да избираме от тях?!?
Както и да е... Започвам с уговорката, че говорим за ФЛАНЕЛКИ КОИТО СЕ ПРОДАВАТ ОТ ТОЗИ САЙТ, ерго - предназначени да популяризират идеята, сайта, линукс като цяло. Изключвам от разсъжденията си фланелки предназначени за компенсиране на самочувствието или егото на някой.
Според мен рекламата на този сайт означава едно - колкото повече хора знаят за него, толкова повече разгледат форума и ще видят, че не са малко обикновените десктоп потребители, които опитват и с помоща на хората тук УСПЯВАТ да преминат границата отвъд която не си крадец, всеки ден се развиваш и научаваш нещо ново. Истината е, че ако хората разберат или прочетат за замисъла на този сайт, ще разберат, че от тях се иска желание и търпение. Не боли, не струва пари, а и каузата си струва...
Мисля, че всеки може да направи малко, но достатъчно. Какво като на моята фланелка пише DEBIAN SID RULLZ?? Това го разбирам аз и още една дузина хора от всички, които ще прочетат този надпис... А тези, които го разберат всъщност са братя и тайно браузващи сестри

'>
Кое е по-важно:
- да знам, че на гърба ми пише #root въпреки че имам root само на домашната си машина, и 75% от англоговорящите ще ме мислят за ДЪРВО, щом отзад имам корени?

'>
или
- да има адрес с надпис "ЛИНУКС ЗА БЪЛГАРИ"? Тези, които не знаят що е http:// едва ли са таргет, но тези, които са пращали в живота си и един е-мейл неминуемо ще прочетат, разберат и осъзнаят за що иде реч. Надявам се, голяма част от тях ще посетят сайта.
Защо да не потърсим това, което ни обединява, наместо това което ни прави различни? Защо да се цепим, като заедно сме силни? Дайте няколко варианта, и мнозинството да избере 4-5 от тях...
ВСИЧКИ, ама всички останали вариации, и желания ще се изпълняват СЛЕД като направим това, с което сме се заели - фланелки за сайта ЛИНУКС ЗА БЪЛГАРИ. Вероятно на други цени, но наистина уникални. Защо на други цени ли? Много просто - фланелките на Линукс за Българи ЩЕ БЪДАТ СУБСИДИРАНИ от този сайт с времето и усилията на хората, които ще ги подготвят, изработят и изпратят до желаещите да ги получат. Нищо не е безплатно - нито времето, нито уменията на всеки един.

'> Логично е да очакваме, че "бутиковите" "уникални" "единични" бройки ще са по-скъпи. Иначе ще станем роби на идеите на всеки с 10 лв. в джоба.

'>
Защо да не започнем с няколко дизайна, които да коментираме?
Смит