Не казваш от къде ги имаш тези данни. Това би могло да помогне в разгадаването. И целта на задачата не е много ясна. Съществува безкрайно множество от алгоритми, резултатът от изпълнението на които ще бъде този код. По-горе написах само един от тях ("отпечатай на екрана едикакво си").
Този код би могъл да е написан от човек, който пише с лявата ръка буквите, а с дясната ръка цифрите.
Стигнах до този извод като преписах кода с клавиатурата ми и не ми се наложи да ползвам дясната си ръка за изписване на букви, защото всички букви се намират в лявата половина на клавиатурата (QWERTY), а цифрите пиша с дясната ръка, защото ползвам цифровия блок на клавиатурата. Възможно е някой просто да си е записал паролата в кодиран вариант и да го декодира наум - има и такива параноици, които записват паролите си на хартия кодирани и помнят алгоритъма за декодирането им, който е подбран така, че лесно да се изпълнява във виртуална (въображаема) машина, работеща в мозъка им

Мисля, че всеки опитен програмист има една виртуална машина в мозъка си, която може да изпълнява прости алгоритми на съответния език (ако са много сложни с много променливи ще трябва външна памет - напр. достатъчно хартия, молив и гума (може и без гумата)).
Също така това прилича на шестнадесетичен код (0-9,A-F).