На моменти цялостната връзка към машината ми нещо спича зверски.. От 2-3 часа насам сайта ми се отваря за не по-малко от 20-30 секунди, при FTP положението е същото.. Дори когато се опитам да се логна през SSH ме бави по 5-10 секунди докато ми поиска user, после още толкова за паролата, после още 10-15 секунди докато ги приеме.. ужас е..
Процесора го наблюдавам в момента - варира между 0% и 5% натоварване.
RAM-та е на около 70-80% (нищо ивзън нормалното).
Връзката ми към машината също е добра
Ping statistics for 95.111.50.136:
Packets: Sent = 406, Received = 406, Lost = 0 (0% loss)
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1ms, Maximum = 13ms, Average = 1ms
На някой от кодовете има опция за отчитане за колко време е заредила страницата. Резултатите са такива
Страницата е създадена за 0.548 секунди с 15 запитвания.
Страницата е създадена за 0.108 секунди с 15 запитвания.
Page created in 0.057 seconds
Page created in 10.025 seconds
http://www.iwebtool.com/speed_test ми връща такъв резултат
#
Domain name Size Load Time Average Speed per KB
1 dreaming-bg.com 16.24 KB 41.81 seconds 2.57 seconds
Вчера такъв проблем нямаше, а по конфигурацията не е пипано нищо от тогава. Не се проявява за първи път.. Случвало се е пак преди няколко седмици и сe оправи самичко, нямам идея кое, как и защо :/ Тогава не му обърнах внимание, но щом се повтаря явно ще трябва да направя нещо по въпроса..
Дистрибуцията е Debian 5
PHP - 5.2.6 + lenny4
Apache: 2.2.9
Проблем с отварянето на други страници нямам - зареждат веднага. Тествах през още 2 различни машини и 3 различни доставчика включително и прокси сървър - зареждането отнема от 10 секунди до минута при всички.
Някакъв съвет можете ли да ми дадете, защото почвам да се отчайвам вече.. Благодаря предварително :S
Извинявам се ако съм пуснал темата в грешен раздел.