Автор Тема: Честит празник, сисадмини!!!  (Прочетена 3079 пъти)

kip

• Напреднали
  • Публикации: 162
  • Distribution: Debian, FreeBSD, Arch Linux
  • Window Manager: Gnome,LXDE,XFCE
    • Профил
Re: Честит празник, сисадмини!!!
« Отговор #15 -: Aug 02, 2010, 17:11 »
Не ми е оставало време да проверя твърденията и статиите, които съм чел , че Samba 4 може да постигне функционално ниво 2003, даже и да работи със сървър 2003 като BDC ... Запланувал съм го за тестове сега през август когато всички са в отпуска и няма кой да ми се пречка и да реве за туй онуй  ^-^
Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
« Отговор #16 -: Aug 02, 2010, 17:25 »
//off

Не ми е оставало време да проверя твърденията и статиите, които съм чел , че Samba 4 може да постигне функционално ниво 2003, даже и да работи със сървър 2003 като BDC ... Запланувал съм го за тестове сега през август когато всички са в отпуска и няма кой да ми се пречка и да реве за туй онуй  ^-^

Б*х М**** му - и моите са в отпуска, но продължават да реват :D
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #17 -: Aug 03, 2010, 00:29 »
Цитат
Що? На мен ми се видя забавно някакъв админ да се разкарва да ми връзва компютъра, а после друг пък да ми инсталира едни програми, щото не трябвало аз да го правя ;D Не ми се беше случвало от толкова години. Усещането беше странно... Ама сигурно се свиква

А, това да ми връзват компютъра и да ми инсталират софтуер не е проблем. Аз първоначално изпитах един малък шок от правилника, който забраняваше да сканирам мрежата с разни зли заплахи какво ще се случи ако взема да го направя. Не мога да си представя да ползвам някаква мрежа и да не знам кое къде какво е. Известно време нямах никаква идея, сега по разни индиректни начини май се сдобивам с такава. Иии...вече си имах вземане-даване с ИТ-тата, хъхъ. Не особено позитивни, но какво да се прави. В общи линии всичко ми се връща. Цял живот тормозя девелопери и им правя живота по-сложен. На ти сега :)
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

borovaka

• Напреднали
  • Публикации: 1331
  • Distribution: Каквото дойде
  • Window Manager: Gnome / KDE
    • Профил
« Отговор #18 -: Aug 03, 2010, 14:09 »
gat3way  То винаги е така. След време ако станеш шеф на фирма пак ще се замислиш и ще почнеш да вгурчаваш живота на работниците както са го вгурчавали на теб преди :)
Активен

Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"