Имай предвид, че ако се объркаш да се регистрираш като физическо лице ще трябва сам да си плащаш ДДС-то (не ме питай как става - обърни се към счетоводител).
Няма начин предварително да разбереш колко ще ти струва - става само с метода проба/грешка (дал си пари/прахосал си ги).
Има едни купони за безплатна реклама - може да потърсиш преди да се регистрираш (важат само за "пресни" регистрации). Обикновено се раздават от доставчици на уеб хостинг, но някои алчни далавераджии ги изкупуват и продават.
След като изхарчиш някаква сума пари (с цел да провериш колко ще ти струва!) е добре да помислиш дали няма да ти е по-изгодно да купиш сайт (или да си платиш да ти направят сайт) плюс SEO на този сайт с цел да го ползваш за показване на рекламите си.
Забранено е да се дават статистики за цени на клик, импресии и т.н. както от потребителите на AdWords, така и от потребителите на AdSense. За подробности - общите условия (преведени са на български език). Ако пробваш да си правиш няколко акаунта с цел да оползотвориш купони за безплатна реклама ще се наложи да ползваш различни юридически лица (в краен случай физически лица, обаче виж какво писах горе за ДДС-то)

Иначе ще те спипат (не ме питай от къде знам)