От кой сайт препоръчвате да закупя лаптопа ? За сега съм се спрял на лаптоп.бг и пссторе.бг ?!
Разбирам,че този лаптоп подържа 64битовата версия на Уиндоус 7 - нея ли да слагам или 32битовата ?!
Ако си прочел моя пост,в който говорех за PCStore щеше вече да си се ориентирал.Пак казвам-това не е само интернет магазин.Имат си и реален такъв,където ДАВАТ БЕЗ ПРОБЛЕМИ да си тестваш каквото искаш.Поне преди беше така,но не вярвам да има промяна.Аз като приключих с тестовете,когато си купувах лаптоп от тях за благодарност за търпението и уважението,което проявиха към моите изисквания им подарих всички дистрибуции(а те не бяха никак малко

) които носех в мен за тестове.Хората бяха много благодарни и приеха подаръка както подобава с уважение,а не с пренебрежение.Затова казвам,че съм много доволен.Дори и да не купиш от тях не пречи да отидеш и да поразгледаш и да потестваш.Сигурен съм че ще останеш доволен.Така или иначе не бързай и забрави големите вериги които си споменал.Освен да се прекараш нищо друго няма да стане.Да не говориме,че ако опреш до сервиз.....жална ти майка.За laptop.bg също съм чувал добри неща,но нямам опит с тях,а и не знам имат ли реален магазин.Принципно техника като лаптоп не бих си купил без да съм я видял и пипнал.Айде за GSM става,но това все пак е лаптоп,а не телефон.Затова си избий от главата всичко друго и отиди до PCStore или laptop.bg ако имат магазин и тествай.Тогава вече избирай.Аз също много се изкушавах когато купувах да поръчам онлайн,но в крайна сметка се вдигнах и отидох до София.И не съжалявам.Ако не те затруднява не е лошо да си вземеш и някакво BSD Live cd или ако иаш опит с тях дори и да не е livecd.Тествай и с него нищо не пречи.Аз така направих и бях много доволен от факта,че всичко ми се разпозна без проблем
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
.Никога не се знае кога може да ти щукне идеята да се побъзикаш (както аз превя понякога) с някое BSD.