setxkbmap us,bg ,phonetic grp:alt_shift_toggle,grp_led:scroll
# xorgconfig
Сетих се какъв е проблема
Това е едно от решенията (Нужно е само при по нов от 12.1) Другия начин е от Десктоп средата да се задават
@backtolife - къде да ги добавя тези редове???@ ROKO - добавих тези редове - резултат:Нулев Май ще се наложи да си преинсталирам Линукса.А имам друг въпрос: Ако се наложи да преинсталирам на 3 ГБ рам добре ли ще върви Слакоер 13.0?ЕДИТ:На стария компютър имах същата конфигурация (Слак +КДЕ 3.51)Такива проблеми там нямаше.Но компа се скапа и не пазя Хорг.цонф. Сега съм с лаптоп на който преди известно време имаше същата ос като сега.Но ползвах само Уина и изтрих линукса.И нзи ден си сложих пак.Също имам проблем с Уаярлеса. Абе нещо много проблеми станаха с този линукс.Но да го похваля - по-бърз е от Вина 7
Слакуер 13.1 е актуален, и да ще върви повече от добре с 3 ГБ Рам
ЦитатСлакуер 13.1 е актуален, и да ще върви повече от добре с 3 ГБ РамМерси за инфото.ЕДИТ:Не ми се записва пакк DVD със слак.Ако този се оправи ще ползвам него.Ако не се оправи - Преинсталирам Виното 7 и после слагам Слак 13.0 PS:Абе има ли нещо като Task Manager? Че тука блокира Wine