отворената връзка е като отворен порт, влизат излизат , а може и вирус да вкарат.
Цитат на: danaildr в Jan 12, 2011, 21:49Моята е мега отворена ..... играя сингъл и съм напълно свободен. При мен е много много фрий.И така ще си остане докато не намеря правилния хардуер за инсталиране на толкова свободен софтуер.Че какво чукаш тогава бе? По офиси ли ходиш .
Моята е мега отворена ..... играя сингъл и съм напълно свободен. При мен е много много фрий.И така ще си остане докато не намеря правилния хардуер за инсталиране на толкова свободен софтуер.
Ама големи сте чукачи. Да не се окаже, че чукате само клавиатурата? Както и да е, пожелавам на всички много любов, а пък дали ще има нужда от отваряне или затваряне, това вече е друг въпрос.
че не ставаше ли въпрос за клавиатурата?
Неприемането на факта, че хората са полигамни животни, води до множество излишни недоразумения и страдания.
Аз пък съм малко Old School
харесвам съвместното съжителство
Ами, да, противоречиво е, като извадиш думите му от контекста. tarball казва, че е олд скуул, защото не одобрява изневерите. Съвсем отделно е мнението му за брака и съвместното съжителство