« Отговор #8 -: Mar 10, 2011, 22:59 »
ако е толкова ценно и е повредено само от долу се прави така -с финна водна шкурка се почва от центъра към периферията и обратно- радиално- не въртеливо! Продължава се до шкурка 2000. Началната шкурка зависи от дълбочината на дефекта. След това се пристъпва към полираща паста-по-груба и по-финна, като диска може да се качи и на бормашина накрая-внимавай да не го огънеш и счупиш! Ако драскотините са сериозни този метод е далеч-по ефективен от всякакви цифрови...навремето съм въстановявал много-докато чекмеджето копае един, аз съм оправил 10...има още нещо-накрая се минава с финно машинно масло и леко се загрява със сешоар-маслото много финно прониква в структурата, след което се забърсва с пран памучен парцал...
« Последна редакция: Mar 11, 2011, 01:05 от zibeltbg »

Активен
Кубунту със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop