Автор Тема: Minitube-Проблем и решение  (Прочетена 1109 пъти)

enigma79

• Участници
  • Публикации: 6
    • Профил
Minitube-Проблем и решение
« -: Mar 07, 2011, 20:48 »
Така както повечето знаят,Minitube е програма за гледане на поточно видео от Youtube.Но както винаги има едно голямо НО.Както и при МИНТ,така и при убунту въпросната програма работи,но след като актуализирам и инсталирам някоя друга програма,програмата забива и до там.Пробвах както старата версия 1.1,така и новата 1.4,ефект никакъв.След търсене по форуми и каде ли не,решение не открих,затова се зарових и сам открих къде е проблема,а имено изтрих по долния файл phonon-backend-xine и преинсталирах phonon.Сега се радвам на работеща програма :D
« Последна редакция: Mar 07, 2011, 20:53 от enigma79 »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6741
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Re: Minitube-Проблем и решение
« Отговор #1 -: Mar 07, 2011, 21:57 »
За втората снимка ми дава -> 404 - Прикаченият файл не е открит
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

trosho

• Напреднали
  • Публикации: 321
    • Профил
« Отговор #2 -: Mar 07, 2011, 23:37 »
... След търсене по форуми и каде ли не,решение не открих,затова се зарових и сам открих къде е проблема,а имено изтрих по долния файл phonon-backend-xine и преинсталирах phonon. ...

Уточнение - това не е файл, а е пакет.
Не знам защо е трябвало да търсиш толкова много. Ето една тема от radoshow в ubuntuusers-bg.org (бившият ubuntuforum-bg) - цък, в която tasmaniec е дал решението.
Активен

vyrgozunqk

• Гост
« Отговор #3 -: Mar 08, 2011, 10:30 »
О шит, Флавио я е пуснал с бета превода, който бях ипраскал някога още за 0.9 ... Трябва да взема да го оправя до няколко дни, че срам ме хваща  ::)  ;D
Активен

lunarvalleys

• Гост
« Отговор #4 -: Mar 08, 2011, 11:58 »
начи тва ползва енджина на xine, дееба... а се чудя що не работи
Активен

enigma79

• Участници
  • Публикации: 6
    • Профил
« Отговор #5 -: Mar 08, 2011, 18:32 »
Ами да пакет е,а за търсенето проосто ако знам къде да почукам и да прочета става,ама нищо не излезна за проблема.Или проблема е в мен,или в търсачката :DНе знам защо втората снимка не излиза,ето я отново.Важното е че проблема се реши и имам работеща програма >:D
Активен