Автор Тема: Проблем с папката www и достъпа до нея  (Прочетена 2702 пъти)

Odido

• Напреднали
  • Публикации: 627
  • Distribution: Arch Linux
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
Re: Проблем с папката www и достъпа до нея
« Отговор #15 -: Apr 22, 2011, 22:50 »
м,и недей копира използвай mv командата от конзолата а не cp или с други думи
sudo mv (хващаш с мишката папката на CodeIgnitеr и я местиш в конзолата или пишеш пътя до папката ) (пътя до www по същия начин с драг енд дроп като оставяш интервал между двата пътя) и би трябвало да стане...Но пък да не се оплескат нещата с директорията на CodeIgnitеr направи линк на тая папка в www директорията с sudo ln -s (на същия принцип mv както описах по горе)
« Последна редакция: Apr 22, 2011, 23:02 от ApucTokpaT »
Активен

"Congratulations, you broke the Internet
Look at what you did! Are you happy now?"

dir_Name

• Напреднали
  • Публикации: 16
    • Профил
« Отговор #16 -: Apr 22, 2011, 22:58 »
влизаш като руут и:

chown -R dry /var/www/ тва е цялата философия ,цаката е да направиш www със свободен достъп и няма да имаш проблеми с другите поддиректории вътре

Напиши как се прави това от терминала че там съм жив зян ...всичко дето пиша в терминала е копирано от някъде , така че плиййс дай командите подред  ;D
Активен

Odido

• Напреднали
  • Публикации: 627
  • Distribution: Arch Linux
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
« Отговор #17 -: Apr 22, 2011, 23:10 »
Сори не изчетох целия пост ,в крайна сметка какъв е проблема ?Отваря ли се /war/www/ без да си супер потребител? Я  дай с драг енд дроп в конзолата  папката с CodeIgnitеr да видя директорията в която се намира.Впрочем аз не използвам фреймуърк не е в моята компетенция...
« Последна редакция: Apr 22, 2011, 23:12 от ApucTokpaT »
Активен

"Congratulations, you broke the Internet
Look at what you did! Are you happy now?"

dir_Name

• Напреднали
  • Публикации: 16
    • Профил
« Отговор #18 -: Apr 22, 2011, 23:17 »
Сори не изчетох целия пост ,в крайна сметка какъв е проблема ?Отваря ли се /war/www/ без да си супер потребител? Я  дай с драг енд дроп в конзолата  папката с CodeIgnitеr да видя директорията в която се намира.Впрочем аз не използвам фреймуърк не е в моята компетенция...

Ама кажи какво да напиша в конзолата че съм жив зян ...или ако знаеш няква програмка дето записва видео  от екрана  да си я сложа и да видиш какво правя и какво става.
Активен