Преименуване - по-трудния вариант .Излизане на потребителя и после като въведеш име, но преди парола , разгледай какви опции имаш - там нейде по екрана - по-лесния .
dpkg-reconfigure locales
Цитат на: malin в Aug 05, 2011, 16:25Преименуване - по-трудния вариант .Излизане на потребителя и после като въведеш име, но преди парола , разгледай какви опции имаш - там нейде по екрана - по-лесния .gdm също поддържа локали и от там може също да се избере но важи само за десктопа, без конзолата.Нищо не ти разбрах пич..Код:dpkg-reconfigure locales
Цитат на: backtolife в Aug 05, 2011, 16:32Цитат на: malin в Aug 05, 2011, 16:25Преименуване - по-трудния вариант .Излизане на потребителя и после като въведеш име, но преди парола , разгледай какви опции имаш - там нейде по екрана - по-лесния .gdm също поддържа локали и от там може също да се избере но важи само за десктопа, без конзолата.Нищо не ти разбрах пич..Код:dpkg-reconfigure locales
Цитат на: AMD в Aug 05, 2011, 18:48Цитат на: backtolife в Aug 05, 2011, 16:32Цитат на: malin в Aug 05, 2011, 16:25Преименуване - по-трудния вариант .Излизане на потребителя и после като въведеш име, но преди парола , разгледай какви опции имаш - там нейде по екрана - по-лесния .gdm също поддържа локали и от там може също да се избере но важи само за десктопа, без конзолата.Нищо не ти разбрах пич..Код:dpkg-reconfigure localesМного ми е интересно,какво е искал да каже AMD в отговор на предния пост?!И защо модераторите не изтриват такива малоумни постове?!
Но най-зле е, че и основните поддиректории са написани на български, което е много неприятно .
Цитат на: mitakataka в Aug 05, 2011, 14:27Но най-зле е, че и основните поддиректории са написани на български, което е много неприятно .Някой хора биха те напляскали за това изказване. На мен също ми става неприятно да го чета. Да намеря някой да ти ги преведе на цигански? Само кажи дали да е на кирилица или на латиница.