Понеже си на тема "Брато" - ще се обърна така:
Пич,
Напъни се малко, разбери кой какъв е тук. Ще те извиня ако си само за да вземеш съвет и да побегнеш пак да трепеш с РПГ-та врага.
bop_bop_mara е едно от най-светлите неща в този сайт и не е брат ами сестра - в истинския случай на думата. Дори тук с теб се държи като медицинска сестра.
Отгоре на всичко е и модератор във форума, така че отнасяй се с малко повече респект и уважение към нея!
Ехее, вие се обиждате повече от мен, бре

Споко сега... Респектът и уважението (те тия думи не значат ли едно и също

) се печелят с дела и думи, а не заради някакъв си "пост". Разбира се, независимо доколко имаш уважение към даден човек, възпитанието и Правилата изискват учтив тон. Ninjastylle не е нарушил нищо.
Иначе какво точно да се каже на доставчика, че да има максимален ефект, не знам. То зависи и от доставчика, зависи с кого ще говориш - каката, дето знае само за компютърчетата в долния десен ъгъл, или техника, дето си мисли, че при смяна на ОС ти се сменя и МАК-адреса, или ще успееш да се свържеш с някой, който наистина разбира какво говориш и какво трябва да се направи.
Запиши си адресите, от които те флъдят (дано да са само 1-2 и постоянни). Ако искаш,направо ти си ги виж и в whois откъде идват. Ако идват от България, направо звъни на техния доставчик, не на твоя.
Обясни учтиво, че машината ти е флъдена от тези IP адреси, като разполагаш с нужните логове, които да го докажат. Даже ако не вярват, може да ги поканиш у вас да видят

Попитай ги ще направят ли нещо по този въпрос (все пак флъда пълни не само твоята тръба, а и тяхната). Ако откажат, значи одобряват политиката на флъдене, значи ти, може би и с помощ от другарчета, може да засилите един здрав флъд (нека някой по-запознат да каже подходящо стряскащо число трафик) наобратно без да ви пука.

Това последното би трябвало да ги стресне, ама знам ли...
Успех!