Автор Тема: Блокиране на някои изскачащи прозорци, Firefox  (Прочетена 2232 пъти)

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
Добър ви ден!

Имам инсталиран AdBlock + стандартната блокировка на Firefox. Само че в Капитал.бг и Инвестор.бг има едни изскачащи прозорчета в края на статиите, които ми пилят нервите.  >:D
Има ли някакъв начин да се блокират или това са някакви хитрости в кода, извън възможностите на браузъра?

[_]3
« Последна редакция: Mar 09, 2012, 11:15 от Златко »
Активен

Без правила няма игра

arctic

• Напреднали
  • Публикации: 20
    • Профил
Пробвай ghostery, adblock pop-up addon, flashblock... Има доста добавки за firefox, които биха ти били от полза.
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
Пробвай ghostery, adblock pop-up addon, flashblock... Има доста добавки за firefox, които биха ти били от полза.

Пробвах ги, проблемът остава.  :-[
Други идеи?
Активен

Без правила няма игра

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
noscript - блокира всякакви скриптове по подразбиране и после може да разрешаваш един по един (временно и за постоянно).

Пробвай, дано да ти е удобен - на мен лично ми е идеален, а и вече понаучих за кой сайт кой скрипт трябва да разреша, като ми дотрябва допълнителна функционалност. Даже човек открива интересни неща - за да разгледаш галерия със снимки в новинарски сайт, ти трябва да разрешиш скриптове на фейсбук  ???...
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
noscript - блокира всякакви скриптове по подразбиране и после може да разрешаваш един по един (временно и за постоянно).

Благодаря, Марче, това търсех. :)
Активен

Без правила няма игра

Ekspert

• Напреднали
  • Публикации: 801
  • Distribution: Debian Wheeze
  • Window Manager: Gnome 3
    • Профил
Странно пробвах и двата сайта с мозилка и хромчето, имам само adblock и flashblock и на двата браузъра, нищо такова дето ти пишеш. noscript е много добро, но понякога е досадно, поне докато научиш браузъра къде какво да пуска.
Активен

Извинението е като ЗАДНИКА. Всеки си го има.

dejuren

• Напреднали
  • Публикации: 1025
  • Distribution: Ubuntu, RedHat
  • Window Manager: lxde KDE4
    • Профил

Пробвай, дано да ти е удобен - на мен лично ми е идеален, а и вече понаучих за кой сайт кой скрипт трябва да разреша, като ми дотрябва допълнителна функционалност. Даже човек открива интересни неща - за да разгледаш галерия със снимки в новинарски сайт, ти трябва да разрешиш скриптове на фейсбук  ???...
Марче, я ако обичаш сложи едно кратко описание как да разрешим само един скрипт от сайт без да разрешим всички. Гледах, а не можех да го открия в опциите.
Активен

http://webchat.freenode.net/?channels=ubuntu-bg
The quieter you become, the more you are able to hear.
Две седмици цъкане с мишката спестяват два часа четене на документацията.

Златко

• Напреднали
    • Профил
Странно пробвах и двата сайта с мозилка и хромчето, имам само adblock и flashblock и на двата браузъра, нищо такова дето ти пишеш. noscript е много добро, но понякога е досадно, поне докато научиш браузъра къде какво да пуска.

Интересно. Все пак ти статиите ли отваряш или началната страница? Аз имам предвид статиите.
Аха, сега пробвах и забраних JavaSript и тая простотия изчезна. Но пък сега не мога да слагам +/- на статиите, както и усмивчици тук. :(
Активен

Без правила няма игра

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
Български за firefox?
Настройка на програми
niko_lai 11 9814 Последна публикация Mar 09, 2005, 16:27
от
Firefox - 1.0.1.
Настройка на програми
niko_lai 0 3428 Последна публикация Mar 13, 2005, 15:14
от niko_lai