Автор Тема: [РЕШЕНО]Помощ за избор на монитор [малко спешно]  (Прочетена 1489 пъти)

Lanex

• Напреднали
  • Публикации: 58
  • Distribution: Ubuntu 14.04
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
Здравейте, от около месец съм си харесал Dell U2312HM, преди 2 дни отидах в магазин да го видя на живо и се оказа, че е с доста нисък екран, проверих в един сайт за размерите му и пишеше, че е ~18см. Лаптопа ми е с 15.6" и екрана му е с височина около 21см. Та на въпроса. Можете ли спешно д ами препоръчате някой монитор 23-24" със сходни характеристики, до 400лв и с по голяма височина на екрана. Проблемът ми е, че обикновенно седя на 1.5м от монитора и е малко глупаво да си взимам монитор по-нисък от лаптопа при положение, че ми трябва по-голям. Надявам се схващате за какво говоря, преди 30 минути се събудих и мислите ми не са много подредени, но нямам време да чакам технологичното време за подреждане на мислите ми. Предварително благодаря на отзовалите се.

П.С. Планирам днес в 13:30 да отида да го купя, но има и малка вероятност да не отида днес. Би било добре, ако ме посъветвате преди този час :)
« Последна редакция: Apr 13, 2012, 16:57 от Lanex »
Активен

bvbfan

• Напреднали
  • Публикации: 1056
  • Distribution: KaOS
  • Window Manager: Plasma 5
    • Профил
SAMSUNG LS24A350HS/EN най-добре отиди в Техномаркет и промоции и на монитори и си харесай някакъв, според мен офертите им много добри  :)
Активен

Georgy

• Напреднали
  • Публикации: 208
    • Профил
Какво ще рече това "нисък екран"?
Екрана би трябвало да може да се регулира и във височина.
Активен

Помагам с каквото мога :)
<^><^><^><^><^><^><^><^><^>
Моята занимавка е Gentoooo :)

Opaa

• Напреднали
  • Публикации: 268
  • Рънъта прай борбъта
    • Профил
Лол нисък екран  ;D ;D  Лаптопа ти е 15.6' и се води широкоекранен и щом е бил по-голям от този дет си си бил харесла следователно той е бил някъде към 14'. Според мен разгледай 24' монитори в плесио и мултирама за да добиеш представа  пък може и да си харесаш нещо :D

[_]3 [_]3
Активен

Lanex

• Напреднали
  • Публикации: 58
  • Distribution: Ubuntu 14.04
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
Здравейте, под "нисък екран" имах предвид, че височината на екрана (не на монитора) ми се стори по-малка от тази на лаптопа, на лаптопа премерена с педя е около 21см, а в размерите на монитора пишеше 18см. Оказа се, че съм се объркал. Купих монитора и е доста голям, около 30 сантиметра е височината на екрана. Вероятно съм гледал дебелината монитор+стойка = 18см.
Активен

nikito_blend

• Гост
Айде честито, и да пуснеш снимка в галерията.  [_]3
Активен