Има клиенти които не разбират какво им обясняваш, които са си наумили нещо, които са тъпанари и искат невъзможни неща и не приемат никакви критики. Ей с такива ще ти се прииска да ги застреляш. Приятно е да се работи с интелигентни и културни хора които за запознати поне в най-общи линии, но не всички са такива.
Работил на място където идваха всякакви и преобладаваха идиотите, е в един момент ми писна и се махнах. Имаше натрупани и други неприятни фактори та не мислих дълго. 
Аз съм на мнение че с клиентите трябва да се занимава специален човек и той да се занимава само с това. Админа да се занимава само с компютрите, техника само с ремонтите. Всичко друго е пестене на пари за сметка на твоите нерви.
Ето в това е истината! Аз напуснах преди повече от 20 години и още не съм умрял от глад!!! (и милионер не станах де).
Докато има такива дето траят и работят за идиотите те ще стават все по-нагли.
Деца, знайте си цената!!! Вашият труд трябва да се заплаща подобаващо!!
Повярвайте ми за кадърен човек ВИНАГИ се намира и по-добра работа!!! Не вярвайте на шефа си, че никой няма да Ви вземе на работа ако той (божеството) Ви изгони. ЛЪЖА! Ще се избият за Вас!!!