Не знам дали публикуваш схемите в .png, защото не искаш да публикуваш сорсовете, или защото не знаеш как се използва CAD система. В първия случай според мене е нелоялно, а във вторият непростимо, но за сметка на това - поправимо.

Ако е вторият случай, спешно трябва да се снабдиш със стара социалистическа литература на темата как се чертаят схеми и как се проектират устройства с импулсни схеми - книгите на Мария Димитрова "Импулсни схеми и устройства" и "CMOS интегрални схеми" са библията на темата. Би трябвало да го имат в библиотеките.
"Изкуството на схемотехниката" на Хоровиц и Хил е другата библия на темата - тя е така да се каже библията на начинаещият. Лошото е, че в България я има само на Руски, а силно ме съмнява да го знаеш този език.
(За съжаление, по-нова литература не съм виждал да се издава, или се издава в пренебрежимо малки тиражи. Нали вече нямаме нужда от електронна промишленост (и каквато и да е промишленост) в България - всички трябва да ходим да отглеждаме еко зеленчуци за Европа. Край на тирадата.).
След това, трябва да си изтеглиш и инсталираш някоя CAD система за чертане на схеми - има няколко свободни такива и да започнеш активно да я използваш. Иначе ще си правиш процесора още няколко години.
На 16 години си доста закъснял и трябва да действаш бързо, ако искаш да наваксаш.