Здравейте!Горе-долу, проблемът ми 1:1 като заглавието Разполагам с много стар, почти антикварен компютър, който, обаче се сработи прилично с Мандрейк 10. Тъй като дистрибуцията вече не се поддържа, а не мога без интернет, дали и какви неприятности мога да очаквам и евентуално, как да ги предотвратя? За Уиндоус 9х не ми се и помисля.Мерси предварително.
Поне си обновявай браузъра, ако ползваш Хром, той ще се грижи и Флаш-а да ти е почти нов също (това са двата най-големи вектора на пробивите). Слагай и НоСкрипт добавка
Аз май пропуснах най-важното. Праметрите са 400мгх, 128 рам, 32 рам видео geforce2. Компа ще се използва предимно за слушане на мрз и сваляне на торенти. По принцип не държа да е с Мандрейк, но за сега, само той се справя без да иска допълнителни настройки и ъпгреийди.Даже и игричките вървят прилично.Тъй че ако предложите дистрибуция която да се вписва в това, също ще ми полезно. Само че да не изисква някакви сериозни познания по Линукс, когато я настройвам, защото хем ги нямам, хем времето ме притиска