Здравейте.
Значи уча в ту габрово - много гадно ама няма начин обаче съм от софия. Значи в габрово нямам нет защото тази услуга там е голям лукс т.е. трябват ти доста парички за да имаш. Сега съм си във вкъщи и съм си пуснал нет с далеч по добру условия и цена. Обаче ми остава още малко да му се кефя и пак на затучение.
Та реших да използвам пълноцинно оставащото ми време. Много се зарибих по inux но останових ча без четене нищо не става все пак linux не е ту габрово

'> Поради тази причина започнах да тегля всеки док които намерих в нета свързан с linux в момента имам около 200 док на БГ. Онзи ден исках да науча нещо повече за настройката на мрежата ми и знаех че имам док за това обаче изпаднах в див ужас след 2 ч. в които отварях папка по папка и търсех е най накрая успях но ентусиязма ми секна. Тогава ми дойде една добра идея която ще е от полза както за мен и хората които нямат нет така и на тези със слаба връзка (доста слаба) или на тези на които нета е на трафик. Целта ми е следната да направя диск с документация за linux която да е подредена и да не ти се налага да търсиш па 2 часа в папките или да висиш пред браузъра и да се молиш да ти отвори страницата

'> За да стане тая работа аз ще обработя (няма да редактирам или променям текста) доковете т.е. ще ги направя да изглеждат по един и същ начин. Естествено ще се знае кои точно е писъл дадения док и при негово съгласие ще се вмъкне и инфо за в-ка с него. Имам опит с програмиране на делфи - всичките версии и ще направя ауторън на диска за win така много хара незнаещи кокво е това linux ще могат да си информират и да преминат към него. Но проблема идва от това че не всички док са за обсолютно напреднали даже повечето не са и за това имам нужда от помощ. Опитах се да се преборя с kylix но нямах успех за това моля ако някои тук проявява интерес след като почна да привършвам работата да му дам сорса на ауторъна писан на делфи и той се опита да го преработи и компилира за linux. По тоя начин на диска ще има две малки програмки една за win и една за linux щрез които лесно и бързо ще се намира желания док.
След като го завърша мисля да го кача някаде така че да може всеки да си го дръпне и да разполага с него. Най добре ще е да е тука защото този сойт е май най населеното място в бг на линукс потребители.
1. Моля помогнете с разработването на програмата за linux.
2. Моля даите си мнението по въпроса имали смисъл от подобно нещо.
Все пак в бг има докта потребители на linux особенно в по малките градове които обачи не могат да се свържат с нет поради много причини та тоя дииск ще е спецялно за тях.
БЛАГОДАРЯ за пърпението и помоща