« -: Dec 28, 2013, 11:31 »
Здравейте. Прецака се хардуеъра и се наложи да сменям РС-то. Както и да е на новото съм инсталирал всичкo, което трябва: Apache2, PHP5, mysql-server, phpmyadmin, всичко си тръгва и си е ок. Сега идва момента, в който аз нямам експортнат SQL файл с БД до сега. Единственото, с което разполагам е директорията от стария хард диск вътре с всичките и "простотии" (ibdata1, ib_logfile0, ib_logfile1, директорията с .frm файловете и т.н. ) Това, което правя е следното... Всичко си върви, Давам стоп на mysql и копирам тези неща от старата директория в сегашната и до там. Повече не мога да дам старт на mysql и се налага да върна новата му директория, на която всъщност бях направил бекъп. До колкото успях да разбера и прочета имало шанс да си върна БД по този начин, но трябвало да се прави нещо в от сорта на Innodb, my.cnf...... ама пустия ми акъл не разбира и не съм толкова навътре в тая материя, както и с убунто. Та ако може, с колкото се може по-прости думи, да се обясни какво мога да направя (ако въобще може нещо) ще съм безкрайно благодарен. Вече втори ден магазина не работи