На моя съм му пускал мяукащи котки от youtube...никакъв ефект. С котките отвън дето се бият и мучат като се разгонят - същата работа, не го интересуват въобще.
Гейтуей за мен все още е неясно разбииш ли, защо няма съмнения, че Парианската падина е била посетена от чиляка!
Защо конспираторите са се захванали с Луната, а не с падината(интересно колко от вас използват думата падина и с ударение на първото 'а' , както и с ударение на и-то
)?
Ми сигурно щото се очаква извънземните да са на луната, а не на дъното на океана....защото тъпите конспиратори не са играли UFO 2 предполагам.
А, между другото си чатих малко с едно от гурутата на любителските DSN неща и както се оказва според него с една съвсем обикновена 85см офсетна чиния и малко железария поръчвана от братски Китай (относително евтина, <=200-300 лева) и без почти никакви хардуерни умения, няма никакви проблеми с приемането на сигнали от разни апарати на луната. Това на 2.2ghz, на 8.5 нещата много загрубяват откъм цена и/или умения, които аз поне не притежавам. Чинията е по-добре да е моторизирана, но и без тези екстри с повече търпение и чакане, нещата ставали. С такова оборудване спокойно биха се слухтяли разговорите на екипажа на Аполо...днес. Значи с обща инвестиция под средната заплата в относително небогата държава като България, днес всеки може да прави това, което навремето като гледам сигурно е отнемало десетки, вероятно стотици хиляди и доста експертно знание. Много забавно.
Въпроса е - ако не бяхме изпратили хората тогава, а днес - дали щеше да има повече конспирации или не? Според мен, щеше да има по-малко. Защото конспирациите обикновено включват някакви затворени общества и кръгове и ако твърдиш нещо и 5 човека ти кажат че няма нищо такова, то е лесно тези 5-те да са от масонската ложа. Ако обаче 500 човека ти го кажат, става по-различно според мен, не знам.