Аз имам регистрация в андроидбг и бях питал 1-2 въпроса и ми отговориха без излишно разтакаване и глупости, поради което съм доволен. Статиите в сайта обаче са много зле. Всъщност, преди бяха малко по-добре, но нещо им стана и си сринаха нивото брутално. В момента е далеч по-образователно да ровиш по страниците за модерни джаджи в някое малоумно лайфстайл списание, отколкото да им четеш новините на сайта.
възможно е. намерил се е некой свестен, знаел е отговора, отговорил ти е. със сигурност, обаче, тоя пич по-късно е бил блокиран

лично аз имам 99 поста там, от които 98 са отговори на въпроси и решения на проблеми. първия път ми блокираха акаунта, защото съм си позволил да публикувам два поста един след друг. некъв мод ми се развика на лични, как съм си позволявал, това и онова щяло да ми се случи, щели да ми затрият акаунта завинаги...

тъпаци, като че ли аз питам тях, а не те мене

)) втория път ми блокираха акаунта, защото докладвах пост на модератор - обиден, заядлив и унизителен език към потребител, който очевидно е нов. докладвах го и ме блокираха

не, от мене толкова, няма да им стъпя

няма незаменими хора, ще поминат и без мене :DDD
по въпроса за нивото: ми, да, пада... напуснаха ги свестните и останаха некакви...
http://www.androidbg.com/goodbye-friends