Автор Тема: Навигация за Андроид  (Прочетена 9478 пъти)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Re: Навигация за Андроид
« Отговор #15 -: Feb 21, 2014, 18:49 »
Джет, доколкото разбирам, говори за вградената.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

satir

• Напреднали
  • Публикации: 1073
  • Distribution: FreeBSD-10.1 & LMDE
  • Window Manager: i prefer MATE
    • Профил
« Отговор #16 -: Feb 21, 2014, 19:18 »
андроидбг е най-смотания форум, поне откъм модератори. два пъти ми блокират акаунта. тъпаци! а аз там само отговарях на въпроси. няма да им стъпя повече :)
препоръчвам ти да почетеш тук и да си избереш:
http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=gps%20navigation
това е форума, който ти трябва, според мен :D
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
« Отговор #17 -: Feb 21, 2014, 19:31 »
От офлайн навигациите не съм видял такава която да няма режим пешеходец! Даже святкат и светкавицата за фенерче :D
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #18 -: Feb 21, 2014, 19:44 »
Аз имам регистрация в андроидбг и бях питал 1-2 въпроса и ми отговориха без излишно разтакаване и глупости, поради което съм доволен. Статиите в сайта обаче са много зле. Всъщност, преди бяха малко по-добре, но нещо им стана и си сринаха нивото брутално. В момента е далеч по-образователно да ровиш по страниците за модерни джаджи в някое малоумно лайфстайл списание, отколкото да им четеш новините на сайта.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

laskov

• Напреднали
  • Публикации: 3180
    • Профил
« Отговор #19 -: Feb 21, 2014, 21:25 »
laskov: това коя програма е?
Google maps. Устройството беше смартфон HTC
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

satir

• Напреднали
  • Публикации: 1073
  • Distribution: FreeBSD-10.1 & LMDE
  • Window Manager: i prefer MATE
    • Профил
« Отговор #20 -: Feb 22, 2014, 04:32 »
Аз имам регистрация в андроидбг и бях питал 1-2 въпроса и ми отговориха без излишно разтакаване и глупости, поради което съм доволен. Статиите в сайта обаче са много зле. Всъщност, преди бяха малко по-добре, но нещо им стана и си сринаха нивото брутално. В момента е далеч по-образователно да ровиш по страниците за модерни джаджи в някое малоумно лайфстайл списание, отколкото да им четеш новините на сайта.
възможно е. намерил се е некой свестен, знаел е отговора, отговорил ти е. със сигурност, обаче, тоя пич по-късно е бил блокиран :D лично аз имам 99 поста там, от които 98 са отговори на въпроси и решения на проблеми. първия път ми блокираха акаунта, защото съм си позволил да публикувам два поста един след друг. некъв мод ми се развика на лични, как съм си позволявал, това и онова щяло да ми се случи, щели да ми затрият акаунта завинаги... :) тъпаци, като че ли аз питам тях, а не те мене :))) втория път ми блокираха акаунта, защото докладвах пост на модератор - обиден, заядлив и унизителен език към потребител, който очевидно е нов. докладвах го и ме блокираха :) не, от мене толкова, няма да им стъпя :D няма незаменими хора, ще поминат и без мене :DDD
по въпроса за нивото: ми, да, пада... напуснаха ги свестните и останаха некакви...
http://www.androidbg.com/goodbye-friends
« Последна редакция: Feb 22, 2014, 05:37 от satir »
Активен