Автор Тема: Мистерия с микровълнови фурни  (Прочетена 12066 пъти)

lunarvalley

• Гост
Re: Мистерия с микровълнови фурни
« Отговор #60 -: Feb 28, 2014, 14:04 »
не пийте от водата, рибите се е*ът в нея
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #61 -: Feb 28, 2014, 14:05 »
Това значи ли, че мога да овъргалям една пържола в 400 литра вода и следващата една година да си пия по кило' вода и да не давам грешни пари за храна, защото това ми е 90% от бюджета след сметки и ако отпадне, то доста ще ми се разшири около врата.

п.п. мани това, ами и с*рат в нея.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #62 -: Feb 28, 2014, 15:09 »
Значи хомеопатията не може да няма решение на проблема с глада. Но съм убеден че е по-скъпо от самата храна.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #63 -: Mar 05, 2014, 22:10 »
Обещах да го замеря ама още нямам много голям успех, приемникът ми е прекалено чувствителен за това пържене и се overload-ва от wifi-тата и всичко около тях.

Тая вечер си сътворих един прост филтър, който да затихва около 2.4 ghz и сега нещата са по-поносими. Дали leak-ват фурните? Моята определено да:

Антената е т.наречената "cantenna" която е просто леко модната тенекиена кутия. Същата има известна насоченост, т.е зависи накъде е обърнат отвора. Та с тази кутия на терасата, на едно поне 7-8 метра от фурната, през прозорец, тенекето обърнато в посока небето, т.е почти в противоположната посока и определено си личи като пусна фурната. Пропуска излъчване доволно добре, сигурно има едно 7-8dB над фоновия шум, което е бая. Но сметките стават много сложни за правене при това положение, щото има доста неизвестни.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

senser

• Напреднали
  • Публикации: 1328
    • Профил
« Отговор #64 -: Mar 06, 2014, 12:47 »
Сега се сещам, че с един от предишните ми вифи-та имах проблем - при пускане на микровълновата връзката рязко се влошаваше :). Аз с лаптопа си съм на около 2-3 метра и от двете.
След това смених няколко различи дивайса, но с тях проблемът не беше толкова осезаем, най-вероятно радио-то им е по-добро/по-силно
Активен