Да не се помагало на неграмотни питания?... А какво да правим с неграмотните отговори? Хора, не се усещате, но се получава ситуация "присмял се хърбел на щърбел". Бунтувате се, заради ширещата се неграмотност, но ето, че в поста си в тази тема satir не проявява уважение към главните букви, а BRADATA не уважава пълния член, пропуска запетаи, не е наясно кога се използва местоимението "някого"... Има и други, но няма да издребнявам съвсем. Всъщност, на общия фон е голяма рядкост да видя пост без грешки, а аз чета всички постове. И какво сега? Ако се съобразя с предложенията ви ще трябва или да се убия от редактиране на постове ежедневно, или да затворя форума. Добре, ще направя едното от двете, ако ми гарантирате, че това ще помогне за ограмотяването на хората

Само имайте предвид, че аз самият понякога също допускам грешки, въпреки че обръщам специално внимание на граматиката и правописа, така че не мога да гарантирам винаги акуратното редактиране на постове.
Вижте! Съгласен съм, че неграмотността е лошо нещо и трябва да се води борба с нея, но това, което правите в случая, е нищо повече от флейм и разводняване на темите. Нямам нищо против да обръщате внимание на подобни грешки, стига това да става без обиди към личността на сгрешилия и да е в постове, в които сте писали и по темата. А най-много ще се радвам да виждам борба с неграмотността чрез личния ви пример. Останалото... е за кошчето

П.П.: Може някой, ако намира, че ще е нужно и интересно, да отвори тема, в която да се обсъждат граматическите прозрения, до които всеки е достигнал. Въпреки че и друг път сме обсъждали граматиката, не помня да сме имали тема, специално предназначена за това. Пък и да сме имали, не пречи да имаме нова.