Автор Тема: Евровизия 2014  (Прочетена 24562 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Re: Евровизия 2014
« Отговор #105 -: May 21, 2014, 17:43 »
Може би "spectacle", макар че не то пък задължително се влага негативна идея в думата....обаче "to make a spectacle of myself" е може би най-точния превод на "правя сеир", аз поне не се сещам за по-точен.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #106 -: May 22, 2014, 06:34 »
Злати, понеже съм на мобилна връзка, та не ми се харчи, за да видя, кой точно вариант на песента си дал. Но като гледам, че изпълнителите не са кръстени Боуфейс, а по отделно, то ще да е някой от по-новите. Както и да е. При всички случай обаче, това не е поп, а рап. При това не минава даже за качествен рап. Текста е изключително глупав. Например първите думи дето изпява прословутата певачка са:

Цитат
Нека бъде лято! Дупето ми събира шумни гларуси на ято.

А текста на Гуудслав е дори по-зле. Но ако не слушаш, какво пеят, е приятна лятна песничка.

За чичко Путин опасявам се, Зевсе не си особено прав. Той наистина има такива изявления и те могат да се прочетат точно по страниците на руските, държавни медии.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #107 -: May 22, 2014, 07:10 »
При всички случай обаче, това не е поп, а рап.

Хип-хоп.  :)

Цитат
Нека бъде лято! Дупето ми събира шопи, гларуси на ято.

А текста на Гуудслав е дори по-зле. Но ако не слушаш, какво пеят, е приятна лятна песничка.

Предпочитам директен, малко просташки или дори вулгарен текст отколкото някакъв травестит да извива кръшния си глас, възпявайки не знам си какво.  [_]3
Активен

Без правила няма игра

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6719
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #108 -: May 22, 2014, 09:35 »
От Евровизия отиваме към Евроизбори. След които ще цъфнем и вържем. Хахахаххаххаааааааааа
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #109 -: May 22, 2014, 15:19 »
От Евровизия отиваме към Евроизбори. След които ще цъфнем и вържем. Хахахаххаххаааааааааа

А след това към Евроревизия и Евродивизия.  8)
Активен

Без правила няма игра

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3469
    • Профил
« Отговор #110 -: May 22, 2014, 17:31 »
Аха ето от къде е копирал - от мумия. :o http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4096923

Усещате ли накъде отиват нещата в Европа, драги съфорУМци? Питате ли се в какъв свят ще живеят вашите деца и внуци?  ::)

То явно света не че отива на зле но винаги си е бил такъв.

Немога и да проумненея защо всички медии говорят за Кончита Вурст в женски род - кралицата на толерантността и т.н. А журналистите само подклаждат тезата. Тоя  Кончита с това а накрая всички е объркал.
Обаче википедията http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B0_%D0%92%D1%83%D1%80%D1%81%D1%82 говори в мъжки род.
« Последна редакция: May 22, 2014, 17:33 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #111 -: May 23, 2014, 00:45 »
Е са си еба майката....

http://www.bulgariautre.bg/2014/05/18/229094-vizhte_ruskata_konchita_vurst_snimki

Усещам сериозно раздвоение между линията на православните ценности и линията на "руснаците правят всичко същото, ама малко по-добре" :)
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #112 -: May 23, 2014, 06:47 »
Усещам сериозно раздвоение между линията на православните ценности и линията на "руснаците правят всичко същото, ама малко по-добре" :)

Тук няма никакво значение дали си православен, католик, будист или друг. Освен сатанизма, мисля че няма религия по земята, която да одобри такива изроди.
Активен

Без правила няма игра

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #113 -: May 23, 2014, 06:54 »
Мохамеданството одобрява, не забравяй колко много вицове има на тема, как турците се боцкат отзад. Одобрявала го е и религията на гърците/латинците също. Там остров Лесбос, Спарта и другите неща. И в Индия там има някакви секти. Изобщо педерастията не е от вчера, няма да е и до днес.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #114 -: May 23, 2014, 08:59 »
Не знам дали е педерастка, ама е педофилска религия - какъв пример дава тоя Мохамед с тая 8-годишна жена. Тия мюсюлманите се правят на много обидени като им го кажеш тва, ама според мен реално погледнато не им пука особено, иначе щеше да ревизират тази част от историята подобно на християнството където са се събирали брадатите светила и са ревизирали религията там както им кефне. Това дето разни историци изкривяват историята по политически причини всъщност са го видяли от християнството според мен.

От друга страна пък може и да одобрява, ся пак се сещам за онзи дворец в Аламбра с каменните улеи в залата дето според една книга която бях чел съдържали некви масла, които дебелите педали там ползвали като вазелин. А и как бяха скатали стаите на жените в едно крило на другия край в нещо което повече приличаше на затвор с хубава гледка, отколкото на дом на благородници, па макар и ислямски...деазнам. Така или иначе онези католически крале, там Изабела и онзи Филип ли какъв беше, са ги поизбили и натирили от Испания. За сметка на това пък нищо не е останало от тях, докато дворецът на онези тарамбуки си стои, както и примерно старата част на Гранада, която си изглежда точно като арабски град с тия квадратни къщи и супер тесни улици. Дори до ден днешен, архитектурата там е силно повлияна от ислямската, с керамичните плочки и мотивите с ислямските арки. Според мен специално по това време, християните в по-голямата част от Европа са били пълни талибани и мизерници, чиято единствена идея е да се колят с който им падне, докато мюслитата са строели дворци и инфраструктура и са развивали наука. А сега е точно обратното, но пък педалите са преимуществено при нас, не при тях.
Активен

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #115 -: May 23, 2014, 10:46 »
 Гошо, педал и травестит са различни работи. Кончита Вурст си е травестит.
Та, досега не съм срещал религия, която да одобрява травестията. Дори moo-slim-ите не я одобряват, имхо.
Активен

Без правила няма игра

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #116 -: May 24, 2014, 13:00 »
Е, видяхте ли сега какво става в е-гейско море в гейска Европа? 6,8 по Рихтер.  :D
За неразбралите подчертавам думата Егейско;)
Активен

Без правила няма игра

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #117 -: May 24, 2014, 13:17 »
Строиш ли вече златковския ковчег..това прозвуча доста грубо де, ноевия ковчег :)
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #118 -: May 24, 2014, 13:19 »
Бог Посейдон е тряснал с жезъла в Егейско море ;)

Събуди се НАРОДЕ!!!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!!!
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #119 -: May 24, 2014, 13:26 »
Строиш ли вече златковския ковчег..това прозвуча доста грубо де, ноевия ковчег :)

За кога да го строя, да няма да живея 100 г.  ;)
А земетресението е било хоризонтално, затова се е усетило в цяла България, та чак и в Букурещ.  >:D
Активен

Без правила няма игра