« Отговор #114 -: May 23, 2014, 08:59 »
Не знам дали е педерастка, ама е педофилска религия - какъв пример дава тоя Мохамед с тая 8-годишна жена. Тия мюсюлманите се правят на много обидени като им го кажеш тва, ама според мен реално погледнато не им пука особено, иначе щеше да ревизират тази част от историята подобно на християнството където са се събирали брадатите светила и са ревизирали религията там както им кефне. Това дето разни историци изкривяват историята по политически причини всъщност са го видяли от християнството според мен.
От друга страна пък може и да одобрява, ся пак се сещам за онзи дворец в Аламбра с каменните улеи в залата дето според една книга която бях чел съдържали некви масла, които дебелите педали там ползвали като вазелин. А и как бяха скатали стаите на жените в едно крило на другия край в нещо което повече приличаше на затвор с хубава гледка, отколкото на дом на благородници, па макар и ислямски...деазнам. Така или иначе онези католически крале, там Изабела и онзи Филип ли какъв беше, са ги поизбили и натирили от Испания. За сметка на това пък нищо не е останало от тях, докато дворецът на онези тарамбуки си стои, както и примерно старата част на Гранада, която си изглежда точно като арабски град с тия квадратни къщи и супер тесни улици. Дори до ден днешен, архитектурата там е силно повлияна от ислямската, с керамичните плочки и мотивите с ислямските арки. Според мен специално по това време, християните в по-голямата част от Европа са били пълни талибани и мизерници, чиято единствена идея е да се колят с който им падне, докато мюслитата са строели дворци и инфраструктура и са развивали наука. А сега е точно обратното, но пък педалите са преимуществено при нас, не при тях.