Автор Тема: Путин не обича kernel developer-ите....  (Прочетена 18621 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Re: Путин не обича kernel developer-ите....
« Отговор #45 -: Sep 04, 2014, 21:53 »
Оооо, ама НАТО май съвсем официално ще си ги подкрепя, гледам че щели да им пращат противотанкови ракети Javelin, с които да гърмят по съвсем официално несъществуващите руски танкове. Мдам, оттук нататък ще става все по-мътна и кървава.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8911
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #46 -: Sep 04, 2014, 22:06 »
 :'( :'( :'(

Руснаците и украинците наистина нямат акъл за две стотинки. Да не повярваш, че са живели заедно хиляда години.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #47 -: Sep 04, 2014, 22:25 »
Според мен руснаците я изиграха много тъпо цялата игра с Украйна и сега цялата велика путинистка идея е меко казано да си вързан да вдигаш докато свършиш парите без да имаш кой знае какви карти. Това всичкото в техния двор става и никой нямаше да им прави проблем ако си бяха назначили някакви по-качествени наместници от тоя Янукович. Имам предвид едно на ръка че тоя очевидно им цака бая дебел процент съдейки по златните му кенефи и резиденциите, две на ръка че очевидно не е особено популярен, иначе нямаше да се раздуха цялата тая истерия. Бая има да учат докато почнат да ги правят като хората тези неща, с толкова пари лесно щяха да станат нещата, ма не та не - трябва брутално да стане всичко и да има ред сред крепостните селяни. Убеден съм че на американците и на ЕС щеше да им е през оная работа ако си беше свършил нещата като хората, но трябва да се осерем, все пак е батюшка цар и целия свят трябва да го разбере това. Ей така стават нещата от идиотизъм заклевам се.
Активен

edmon

• Гост
« Отговор #48 -: Sep 04, 2014, 23:20 »
О, аз от турци лично нищо лошо не съм виждал, а познавам доста такива, особено от ученическите и студентските години, дори бих казал че българите като цяло са по-гадни и злобни копеленца, но това е статистика базирана на недостатъчен брой семпли.

Единствените турци, които според мен са леко гадни хора са в Родопите и те не са точно турци. Ма пък не съм имал чак толкова вземане-даване и с тях, тъй че не знам. Пък и там също си имат проблеми с възрастовата структура, предимно пенсионери и тук-там някой зъл реднек-чичка.

Не искам да те засягам, но е видно , че нямаш представа за какво говориш .... :)
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #49 -: Sep 04, 2014, 23:26 »
Ти колко турци лично познаваш че ми стана интересно и за колко си чувал примерно от Алфа ТВ? Аз примерно преди 2-3 седмици бях из околностите на Гоце Делчев, в едно селище дето нямаше шибан магазин, та трябваше да ходя до съседното турско село за целта. Да, имаше една голяма джамия и да верно приличаше повече на Кюрдистан, отколкото на България, ама от друга страна отдавна не ме бяха гонили 100 метра да ми носят забравена минерална вода и някакви стотинки ресто. При все че очевидно не се вписваме в околията. И закво да го правят? Мен в София примерно никога не са ми го правили тоя номер.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #50 -: Sep 04, 2014, 23:28 »
Янукович е най-тъпият политик на света. Трябва да си рядък талант, народа два пъти да те изгони с шутове. И да стреляш по собственият си народ? Тоя Янукович е същият дебил като дуото Яйценюк-Турчинов.

За съжаление на Путин, нямаше по-добър да заложи на него. И заложи на олигарх (там така наричат мутрите), както в собствената си държава. И гризна дръвцето, както се очакваше.

Като видя, че губи всичко, се опита по най-тъпият начин да купи Украйна с пари. Заложи 19 милиарда. Това беше тъпо. В тая никаква държава няма нищо дето да струва толкова. Щеше да се набута. Поне преведе само четири. Малко се набута.

А можеше например да заложи на културни връзки, родови, ако щеш. Можеше да се опита да създаде симпатия.

Ама как да им създадеш положително впечатление, като си шибана карикатура на деспот???

Логично властта взеха улични радикали. Дето са по-малко прозорливи и от Янукович. Те си дърпат на своето, Путин на неговото. И касапницата е налице.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #51 -: Sep 04, 2014, 23:38 »
Гледал съм Алфа и Скат. Да ти кажа, тия не са радикали. На думи са много отворени, ама само толкова. Те кльопат турската държавна политика, която си е за страх. Казват по нещо и за местни някакви типове, като онзи дето избяга от ДПС. Ама нищо повече. Те по-скоро са навити на циганите. Много е лесно да си мъж, като отсреща са бедни, изтерзани хора, дето не могат да се защитят. И после са виновни, че не са интегрирани.

Това за гоцето е интересно. От тези хора там останах очарован. Не съм виждал по-сърдечни от тамошните. Бях сред българи, но за турци се говореше много. Все пак там са си съседи, не може да не става дума. Не чух и една лоша дума, точно обратно.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #52 -: Sep 05, 2014, 00:06 »
Жоро, требва да чуеш Турското национално радио на КВ честоти, аз никога не бих тръгнал да слушам радио извън колата, още по-малко пък късовълново такова, обаче за занимавки си играх да пиша демодулатор за AM радио и при тестовете попаднах на тва. Няма такива филми. Беше като радио сапунена опера за великия турски султан Мурад. Аз на турски разбирам не повече от 10-20 думи, ама и това е достатъчно да разбереш замисъла, щото се говореше за "христян румалъ" на фона на османски маршове и блъскане на мечове, с някакви героични турски маршове, ебаси майката. Тва им е държавното радио на тия, яко са се филмирали, тоя идиот Ердоган наистина си вярва че ще възтановява тая пропаднала империя явно. Също като идиота Путин дето си вярва че ще възтановява третия Рим.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #53 -: Sep 05, 2014, 00:24 »
А Гейт сега се сетих, че Едмън е от Златоград. Може да познава някой от твоите реднеци. Аз имах състуденти от Златоград, бяха симпатични хора. Преди няколко месеца гледах актуални снимки от там. Че този град е заприличал на дворцов компекс. Не знам, каква контрабанда развиват, ама прилича на Копривчица от еснафските времена. Та всъщност, като са богати хората, може и да няма въртоглави.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #54 -: Sep 05, 2014, 00:29 »
Оооо, аз като се замисля имах един колега оттам дето щеше да ме смени след като напуснах първата си работа, кефя му се понеже после разбрах че е направил големия шеф луд. edmon ако случайно си ти, няма да споменавам имена, имаш много големи поздрави :)

П.П сега като се сетя за Украйна и се сещам за един велик стар филм, дето много хора не са го гледали за жалост, а е голяма гавра, Full Metal Jacket.

Точно тези части май са точно по темата...

https://www.youtube.com/watch?v=S06nIz4scvI

https://www.youtube.com/watch?v=KQEDojPZ7YI

https://www.youtube.com/watch?v=iH5R4tgGdDk&t=2m50s
« Последна редакция: Sep 05, 2014, 01:24 от gat3way »
Активен

ЗибелтБг

• Напреднали
  • Публикации: 1302
  • Distribution: Kubuntu 14.04 Realtime 3.12.0-rt2 JACK Audio Connection Kit
  • Window Manager: KDE 4.13.3 !!! VLC-настр-Аудио-SRC-Sinc function(best quality)
  • М
    • Профил
« Отговор #55 -: Sep 05, 2014, 09:19 »
http://4.bp.blogspot.com/-w9m3yBVLjsA/Use_yWjReLI/AAAAAAABxkY/D-7_R-znDlI/s1600/utinValery-This-is-the-finger-next-to-my-middle-finger-do-NOT-tempt-it.png

ей го тук Путин полу-сатана :)

Глупости-фашистката хунта под ръководството на САЩ разтрелва хиляди мирни граждани в Украйна, Путин изпраща 19 камиона с хуманитарни помощи за жителите на Донецка и Луганска област-е за това според тебе е тъмен...
Активен

Кубунту  със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll  down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #56 -: Sep 05, 2014, 11:59 »
А бе белите Камази бяха повечко. Нещо ми се върти 500-600, близо седмица минаваха границата. Трябваше им денонощие да се изнесат от предградие на Москва. Но това, че РФ има най-доброто министерство по бедствията и авариите в света, изобщо не значи, че пътника е добър човек.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

edmon

• Гост
« Отговор #57 -: Sep 05, 2014, 13:00 »
Ти колко турци лично познаваш че ми стана интересно и за колко си чувал примерно от Алфа ТВ? Аз примерно преди 2-3 седмици бях из околностите на Гоце Делчев, в едно селище дето нямаше шибан магазин, та трябваше да ходя до съседното турско село за целта. Да, имаше една голяма джамия и да верно приличаше повече на Кюрдистан, отколкото на България, ама от друга страна отдавна не ме бяха гонили 100 метра да ми носят забравена минерална вода и някакви стотинки ресто. При все че очевидно не се вписваме в околията. И закво да го правят? Мен в София примерно никога не са ми го правили тоя номер.

Ама верно нямаш представа за какво говориш :)
Със същият благ нрав щи сложат фес и ще им се радваш :)
Нали не вярваш , че ще се опълчат на тези, които ги предвождат???!?!!
Те са племе в родовообщинният строй и трансформациите са много бързи и резки :)
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #58 -: Sep 05, 2014, 21:49 »
Мне, ако случайно решат да ми сложат фес, най-вероятно ще си бия шута от тая територия. Сега друг е въпроса че трябва първо да убедят турците да си сложат феса. Турците които аз поне лично познавам не живеят в родовообщинния строй и нямат особено желание да слагат фесове, така че поне за тях съм спокоен че няма да ме карат да правя глупости.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #59 -: Sep 05, 2014, 22:22 »
От къде тръгна тази тема, къде стигна  ??? Започна с бит разработчик на Червеният площад и стигна до там, че ще ни слагат фесове.

Тая работа няма да стане. Не всички турци искат фесове. Даже повечето не щат. Искат онези по Анадола. За тях всички сме съгласни, че може да не са и в първобитно-общинският даже, но Турция е светска страна и колкото и да не им се иска на тамошните политици, прекалено много от градското население е със съвременно мислене.

И още нещо, за петстотин години успяха да сложат фесове на колко? Няколко хиляди може би. Не съм гледал по последното преброяване, колко са помаците. Ей това е всичко. И сега няма да е повече.

Тъй че споко, не сме се затрили тогава и сега няма. Пък и империи трудно се възстановяват, не се е случвало още. Ще ни владеят, колко? 10 години, 20 години, 100, 1 000? Няма да я бъде тая.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
C Developer
Търсене
NetClime 0 5588 Последна публикация Jul 26, 2005, 15:21
от NetClime
C Developer
Предлагане