Еее, ти хептен се оставяш да готованство. Прегледа ли целия "--help" дали ще намериш други, интересни за теб, флагове? Как ти се струва този
-D, --domains=LIST comma-separated list of accepted domains.
Вписваш в него IP-то си (домейна няма нужда да го описваш, понеже е начален хост) и така единственият външен за заявката хост, от който wget ще изтегли файлове, ще бъде твоята машина.
Къде ги търсиш тези решения? При подобни случаи първите неща, които трябва да прочетеш, са "команда --help" и "man команда", и чак след това да помислиш за заравяне в Мрежата.
Ако трябва да описвам IP-то си, то няма смисъл, защото нали идеята е това. Моето IP си го зная, но нали като ида другаде и трябва да пратя на някого файлове, трябва да му казвам IP-то там. Нали е затова този домейн. Да мога да кажа на някого само него и където и да се намирам, през него да се свързват с машината ми.
Neter, а няма ли възможност просто да пренасоча заявки към моя порт 80 към 8000 или там който съм задал с питона? С iptables или нещо такова. Eто го това, дето мисля, че ми се бърка нещо. Това им го пише на сайта и е едно радиобутонче.
Port 80 Redirect: Port 80 redirects are used to get around ISPs that block inbound port 80. By using the this and running your webserver on an alternate port users can access your site without having to enter the port number in the url.
После само трябва да въведа другия порт. В случая 8000. По подразбиране бяха оставили в полето 8080. Има и друго поле за айпито ми, но то предполагам си се попълва автоматично, ако съм другаде. Са ще пробвам и това -D
k0tka рутера не ме засяга понеже ми трябва на лаптопа, с който съм в движение постоянно. Инсталирал съм клиента им, дето ги уведомява на определено време за да знаят айпито.
wget -rHD wavic.ddns.net wavic.ddns.net
Издърпва само index.html
Да, нормално, са погледнах man страницата и там пише, че не се включва при наличине на -H