Здравейте имам следния проблем с Apodio 10. Като опитам да ъпдейтна ми иска някаква непозната парола. При инсталацията му си въведох root парола, но не и такава на потребител, нито съм си правил потребител, а в системата виждам, че съм логнат като потребител Apodio, без да съм кръщавал такъв потребител по време на инсталацията. Обаче не му знам паролата, моля кажете ми каква му е паролата? Откъде мога да я науча, щото без нея не мога да ъпдейтвам

Пробвах с root паролата, не ми я приема? В краен случай ако Apodio 10 си е въвело негова си root парола, знаете ли как мога да reset-на root паролата и сложа нова?
Значи пиша в търсачката update и ми излизат три: Firmware Updater(Update the firmware on the ColorHug colorimeter);
Software Updater (Show and install available updates); и
Software & Updates (Configure the sources for installable software and updates)
Избирам Software Updater или Software & Updates и като му дам да ъпдейтва ми изкарва прозорче на което пише: Authenticate, отдолу : To change software respository settings, you need to authenticate. Отдолу това: An application is attempting to perform an action that requires privileges. Authenticatuion is required to perform this action. И иска парола. И като въведа root паролата си ми изписва: "Your authentication attempt was unsuccessfull. Please try again."