Ачо нищо не мога да отовря. Само кламер виждам. Няма никъде линк за виждане на картинката. Да не е някой нов бъг свързан с наскорошните промени?
Това да гърми едно захранване с огън и жупел не е толкова страшна повреда - нещо силово или на входа... Най-много да спре тотално.
Много по опасни са 'тихите' повреди. Например както работи изведнъж вдига напреженията, изпуска обратната връзка и гори всичко. Да пази Господ от такива работи. Отиват дъно, хардове, DVD, видео карта. Оцеляват само процесора и памет евентуално. Това едно време се е случвало, но много рядко. Много захранвания тогава нямаха OVP (over voltage protection) и се случваха такива работи. То не, че сега като имат е 100% границия ама....
-----
Един път какво ми случи. Работя си аз и изведнъж като каза Паааат...Отзад светна и изхвърли огън, като реактивен самолет.
Почвам аз да го меря - всичко наред. Отворих го и гледам едно кондензаторче, малко филтриращо (може би пикофаради или нанофаради) се е изпарило и са му останали да стърчат само краката

, Всичко очернило наоколо. Гледам как е вързано, гледам и аналогичната rc верига на другият транзистор - някава филтрираща rc верига на MOS танзистора, която тогава прецених, че никаква работа не върши .......
Може и без нея да работи.
Та така кондензаторчето се е изпарило и захранването се е самооправило. Компютъра продължи да си работи нормално. Та това захранване още го ползвам, като тестово....