Цитат на: spec1a в Oct 23, 2024, 19:51Цитат на: 4096bits в Oct 23, 2024, 19:18Също съм твърд противник на автоматичните ъпдейти.Въпреки че ползвам Арч, който е ролинг дистро и на теория всичко му е най-ново, при излизане на ново ядро, изчаквам известно време, преди да ъпдейтна.За останалите програми не ме е грижа толкова. Преди ъпдейт правя задължително бакъп и с това за мен въпроса се приключва, що се отнася до ъпдейти и прочее.Въпреки теоретично нестабилното дистро, не помня да ми се е чупило нещо сериозно. Един два пъти най-много за години нещо да не е било наред и то по моя вина.Като не пуснеш ъпдейт три месеца и сам си докарваш главоболия.При по-чести ъпдейти, никога не съм имал проблеми. Арч не е ли малко ... мазохистична дистрибуция ? Почти като Слакуеър ... Аз лично от това "семейство" бих ползвал само Манджаро.Имам известен опит с него,като цяло върши работа,но ... беше начужд компютър (ползвах го временно) и си го взеха.Мазохистка?!Не че четеш ли?С нея съм имал най-малко проблеми. Не бях ползвал по-стабилно нещо допреди това.
Цитат на: 4096bits в Oct 23, 2024, 19:18Също съм твърд противник на автоматичните ъпдейти.Въпреки че ползвам Арч, който е ролинг дистро и на теория всичко му е най-ново, при излизане на ново ядро, изчаквам известно време, преди да ъпдейтна.За останалите програми не ме е грижа толкова. Преди ъпдейт правя задължително бакъп и с това за мен въпроса се приключва, що се отнася до ъпдейти и прочее.Въпреки теоретично нестабилното дистро, не помня да ми се е чупило нещо сериозно. Един два пъти най-много за години нещо да не е било наред и то по моя вина.Като не пуснеш ъпдейт три месеца и сам си докарваш главоболия.При по-чести ъпдейти, никога не съм имал проблеми. Арч не е ли малко ... мазохистична дистрибуция ? Почти като Слакуеър ... Аз лично от това "семейство" бих ползвал само Манджаро.Имам известен опит с него,като цяло върши работа,но ... беше начужд компютър (ползвах го временно) и си го взеха.
Също съм твърд противник на автоматичните ъпдейти.Въпреки че ползвам Арч, който е ролинг дистро и на теория всичко му е най-ново, при излизане на ново ядро, изчаквам известно време, преди да ъпдейтна.За останалите програми не ме е грижа толкова. Преди ъпдейт правя задължително бакъп и с това за мен въпроса се приключва, що се отнася до ъпдейти и прочее.Въпреки теоретично нестабилното дистро, не помня да ми се е чупило нещо сериозно. Един два пъти най-много за години нещо да не е било наред и то по моя вина.Като не пуснеш ъпдейт три месеца и сам си докарваш главоболия.При по-чести ъпдейти, никога не съм имал проблеми.