Не е през Тор.Обикновен браузър - Librewolf.Евентуалните добавки, които биха попречили са такива за блокиране на реклами ( само uBlock Origin тук ) . Но те никога не са ми пречили да видя просто снимка.Благодаря, очаквах такава графика, но не и такава драстична разлика.Китайците доста са дръпнали. Но с милиард и почти половина човешки ресурс и не лоша система на обучение, е разбираемо.
Цитат на: 4096bits в Sep 20, 2024, 21:42Не е през Тор.Обикновен браузър - Librewolf.Евентуалните добавки, които биха попречили са такива за блокиране на реклами ( само uBlock Origin тук ) . Но те никога не са ми пречили да видя просто снимка.Благодаря, очаквах такава графика, но не и такава драстична разлика.Китайците доста са дръпнали. Но с милиард и почти половина човешки ресурс и не лоша система на обучение, е разбираемо. Китайците няма как да не са дръпнали.Няма религиозна мизерия при тях (вероучение и др. подобни перверзии),затазлика от голяма част пт САЩистан,където религиозни скапаняцидърпат конците, и където теорията на Дарвин е забранена ! В областта на биотехнологиите,изоставането на САЩистане направо фрапантно (изследванията противоречали на библията... ).Така ще е,докато повечето американци правят свирки на евреите .
Цитат на: spec1a в Sep 21, 2024, 08:38Цитат на: 4096bits в Sep 20, 2024, 21:42Не е през Тор.Обикновен браузър - Librewolf.Евентуалните добавки, които биха попречили са такива за блокиране на реклами ( само uBlock Origin тук ) . Но те никога не са ми пречили да видя просто снимка.Благодаря, очаквах такава графика, но не и такава драстична разлика.Китайците доста са дръпнали. Но с милиард и почти половина човешки ресурс и не лоша система на обучение, е разбираемо. Китайците няма как да не са дръпнали.Няма религиозна мизерия при тях (вероучение и др. подобни перверзии),затазлика от голяма част пт САЩистан,където религиозни скапаняцидърпат конците, и където теорията на Дарвин е забранена ! В областта на биотехнологиите,изоставането на САЩистане направо фрапантно (изследванията противоречали на библията... ).Така ще е,докато повечето американци правят свирки на евреите .Според мен причината за изоставането не е религията. Компаниите едва ли ги интересува това и не мисля, че се съобразяват с подобни неща. Бизнеса си е бизнес, а инвестициите трябва да носят печалби. Много пари се наляха за ИИ.На фонетична ли си свикнал?
Никой от нас тук не заплашва конкретна публична (или не толкоз) личност с убийство, или саморазправа, и не подстрекава към бунтове/погроми/въоръжени въстания/убийства/расизъм и т.н. ...
А иначе, тор, впн, квото и да ползваш, ако реши, който трябва, ще те намери, щом си в БГ.