Файър, недей така с боя, тука не е димокраси, а демокрация

За поколенията не съм съгласен, редовно ми се налага да обяснявам на някакви млади палячовци с накъсани дънки и страшни мюсюлмански брадички, че не е много ОК нито да се пуши тревичка, нито да се дръпне кристалче, а после да караш и да си мислиш, че гадните ченгета са виновни, защото са ти взели книжката (вече и колата). И бонус условна. Или пък на някоя пикличка с манекенско кученце, че не може да теглиш бързи кредити и после да си мислиш, че като не плащаш, няма да те изпраскат в съда (двойно и отгоре), само защото нямало парички, как да плащаш аджеба.. (и тук допълвам, че такива са ми идеални, аз си вземам моето и им правя там по някое споразумение/спогодба, но бих предпочел да няма такива, въпреки това, че бих изгубил част от доходите си).
П.П. Изключително отговорно поколение, някой го каза- само по тъчскрийна. Повечето, не слагам всички под общ знаменател, но по мои наблюдения, ситуацията е трагична, макар да не е изгубена още надеждата.
А иначе ми дреме точно на ... за какъв ме мислят бъдещите управляващи и работещи

Единствено у дома ги насочвам, накъдето смятам за необходимо, и когато го смятам за правилно. Но това е вече силно субективно и всеки си преценява как да възпитава поколението си.
П.П.П. Извинявам се за офтопика, но пак отекохме