« Отговор #8 -: Mar 03, 2023, 17:23 »
При тая пропаганда за олигофрени, която е изръсил Блинкен на нашия национален празник - "Знайте, че ние стоим рамо до рамо с вас и вашите съседи, докато се изправяме срещу трудностите, причинени от непровокираната война на Русия срещу Украйна" "..Очаквам с нетърпение да задълбочим своето партньорство през следващата година", завършва поздравът на Антъни Блинкен".- какви да са реакциите, само платените тролчета са му се зарадвали. Как ще си задълбочаваме партньорството, да се намесим и ние в тяхната война ли?
Отделно, подчинените му на "Козяк" сигурно са се изкривили и в червата, виждайки и руски знамена на празника.
Блинкен щеше да изглежда по-адекватно, ако вместо тая простотия по-горе, беше споменал Макгахан, Юджийн Скайлер.. американци, дали своя принос за нашето Освобождение.
Бях днес в Преслав, там направиха прекрасна възстановка на боеве от Освободителната война- народни носии, униформи, оръжия (че и бая пиротехника), хорА - имаше участия от няколко града (включително и група за възстановки от Варна). И много хора. Имаше дори коли с врачански номера, освен варненски, шуменски, разградски, добрички, търговищки и други наоколо.
« Последна редакция: Mar 03, 2023, 17:35 от Nik123 »

Активен
"-Аз съм орех и приличам на мозък!" "-Аз съм карфиол и приличам на дърво!" "-А аз съм гъба и мразя тази игра.. "