« Отговор #3452 -: Днес в 08:39 »
Ремо, не съм чел договора.
Не съм го сключвал аз.
Договора е още от времето на NET1.
И не е подписвано нищо допълнително.
Съмнявам се, че NET1 са се застраховали тогава и за това и че, в договора е оказано, при колективен иск, се отива на арбитраж.
В САЩ компаниите така правят, като по този начин изцяло се заобикалят дори законите и не се съдят по тях. Което е безумно според мен.
Но така големите си връзват гащите и на практика страната е вече не демокрация ( ако изобщо е била някога ), а корпоратокрация.
Което напълно обезсмисля изборите в САЩ, но да не се отплесвам.
Тук не съм сигурен, дали е практика навсякъде.
Освен това, има и друга пречка. Тези, които са били на NET1 и са преподписали нови договори, със сигурност тези договори няма да имат нищо подобно с нашия договор, който още си важи и е безсрочен.
Не зная, при различни договори, как се процедира с колективните искове.
Пробваха да ни накарат да си подновим услугата.
Набутаха ми телефона в ръцете, аз да говоря. Нищо, че не аз съм подписвал.
Жената от Виваком, която се опитваше да ми натика нов пакет в ръцете, беше много зле.
Не зная, как ги обучават там, но наистина много зле беше.
Опитах се да ѝ обясня, че не може да предложи нищо, защото нямаме нужда от "по-добра" услуга.
Няколко пъти ѝ го казах, докато тя си продължаваше по сценария.
Не се сети да ме попита, дали сме доволни и ако не сме, от какво.
Не попита, дали препоръчваме подобрения в услугата, която ни предоставят и така да разбере, дали все пак сме доволни наистина изцяло или не съвсем. Като така разбере, какво би могла да ни продаде, ако го имат в пакетите, които предлагат.
Никакъв опит не направи да се сдобие с някаква информация за желанията ни или дали сме недоволни за нещо изобщо.
Та, още сме си на договора с NET1.
Който не зная къде е, за да го прочета.
А се съмнявам, че ако ида при тях, ще ми го покажат.
Същото беше и с телефона ми, когато СИМ картата ми се прецака и отидох в А1, да ми дадат друга.
Не зная, къде съм прибрал договора с BOB и не можах да го изровя.
Поисках да ми покажат тяхното копие и директно отказаха.
Опитваха се да ме накарат да подпиша нов договор.
В крайна сметка, смениха ми картата.
Май единия от тях имаше нещо в главата и ми е видял погледа и вместо да упорстват и да си докарат неприятности, просто ми даде нова карта.