Автор Тема: Още извънтемие  (Прочетена 613203 пъти)

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4949
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Re: Още извънтемие
« Отговор #6105 -: Днес в 16:48 »
Аз съм доволен, че при нас (Варна) няма да има Евровизия. Достатъчно пиянско-друсаляшки изпълнения плюс опикаване и осиране на центъра си имаме и без евентуалния европейски принос по темата. Че от това щели да спечелят хотелиерите, лично на мен не ми дреме, те и без това счетоводно или са на загуба, или в краен случай на нула и всяка година са почти фалирали. Същото важи и за всякакви ресторантьори. Те са бедни хора и данъци нихт. За съгражданите ми биха останали фасовете с хартийка вътре, бонковете, спринцовките и всякакъв друг боклук, осраното и опиканото на всеки ъгъл плюс ескалация на проблема с паркирането. Не, мерси, да се радват бургазиите на тези екстри.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9186
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #6106 -: Днес в 17:39 »
Аз съм доволен, че при нас (Варна) няма да има Евровизия.

Знаете, че слушам радио N-R-G (въпреки цялата чалга на Папаризу, Кости, Dara и др.). В петък излъчваха пряко от Варна. Цяла седмица излъчваха. А вечерта след осем излъчваха изпълненията на DJ Деян Соло, което беше доста добро. Щеше ми се да съм там. Трябва да е било много яко на живо.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9186
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
« Отговор #6107 -: Днес в 17:52 »
Имах предвид, че приемникът на джипиес сигнала например в навигационната система на траулер, или на любителски/аграрен дрон, не е този, който е в нещо като американския Reaper, затова писах за "граждански" джипиес.

Разликата между двете е широчината на канала. Всичко „гражданско“ влиза в много тясна лента, мисля под 10% от общия капацитет.

=*=

В днешно време са възможни и ги има (европейски, руски, китайски) системи с по-висока точност, но GPS е най-масовото и достъпно решение и засега ще си остане така.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear